day 11 - a song from your favorite band

Alltså det här med favoritband varierar ganska så mycket för mig. Men ett band som jag har lyssnat på länge är The Ark och just nu lyssnar jag ganska mycket på dom. Det är verkligen sorgligt att dom ska lägga av. Är deras sista sommar som band just nu. Och jag tror att jag kommer hinna se dom två gånger. En gång på Peace&Love tillsammans med Camilla och Torsten och sen ska ev. på deras sista spelning på GrönaLund i höst också tillsammans med Lillasyster, hennes pojkvän och Camilla.

Har ju redan lagt upp en låt med dom så får väl ta någon annan låt den här gången. Dom har ju gjort så många bra låtar. Finns nog ingen som låt som jag tycker är dålig.



Kör på deras stora genombrottslåt. För den är så härlig. Älskar texten och känslan som låten har!

Mätt i magen

Vart inte Java idag :( Men det vart Saigon och det är nog näst bäst efter Java. Man får så mycket mat där så det är inte sant åt det. Åt och åt och det känns som att maten aldrig tar slut. Men jag lyckade få i mig allt. Kan ju inte lämna så god mat heller!



Nu ska jag återgå till gårdagens städning som aldrig vart riktigt klart. Vi kommer ju förmodligen hamna här efter vi har grillat för det är inte så fint väder idag. Det är väl typiskt att det idag av alla dagar inte är varmt och skönt ute. Men det kommer nog att lösa sig ändå!

Brunch på stan

Dagen börjar med en brunch på stan med ett gäng vänner. Jag vill äta på Java för det är det bästa cafet i stan!


bildkälla

Java har utan tvekan stans bästa sallader och mackorna ska vi inte äns tala om!
Och massa gott fika har dom också. Men det ska jag försöka hålla mig borta ifrån.

Men nu ska jag göra mig i ordning ska ju snart gå till bussen.

Kåren?

Okej kvällen började riktigt bra med grillning och trevliga vänner. Sen vart det en promenad till Tärnvägen det är tydligen där man ska vara på valborg. ALLA är tydligen där. När vi kom dit så packade dom ihop. Så vi mellan landade hos Sara innan vi gick till BB. Där fanns det tyvärr inget att titta på. Sen vart det Kåren där det var lika dött som vanligt. Men det gjorde inte så mycket för vi kom in grattis och när man har fina vänner omkring sig så gör det inte så mycket att musiken suger och det är dött för övrigt.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och ladda inför i morgon. Då blir det grillning och umgås med vännerna. Kommer nog bli en trevlig kväll tror jag!

Kvällen.

Ölen är kall, solen skiner och vännerna väntar.
Kommer bli en bra kväll!!

Fantastiska fredag!

Japp idag är det fredag igen. Har pluggat ett par timmar. Ska bli så skönt när allt är klart med uppsatsen.
Ska försöka göra nåt vettigt snart. Typ städa och diska. Återigen håller lägenheten på att förfalla. Förstår inte att det ska vara så svårt att hålla det rent och snyggt här hemma. Är ju för tusan bara 22 kvm. Så det borde ju inte vara så svårt att hålla ordning!
Ikväll blir det grillning med lite vänner. Kommer nog bli trevligt. Sen blir det kanske en sväng till BB. Är väl inte jätte pepp på det. Men med lite tur kanske det finns något trevligt att titta på :)

Nej nu ska jag ta tag i första omgången disk tror jag minsann!

day 10 - a song that makes you fall asleep

Lyssnar inte på musik när jag ska sova. Gjorde det mycket när jag var liten. Men inte så mycket. Men den här låten är fin och mysig. Så den kan man säkert somna till.


Trött och seg

Jag är så trött och seg just nu så det finns inte. Har haft en lång och ganska jobbig dag idag. Har suttit på skolan 10-14.30 och jobbat med den förbannade uppsatsen. Vi som tyckte att det gick så bra så fick vi ett sånt bakslag så det går inte att beskriva. Men vi kommer klara av det. Det vet jag. Bäst under press heter det ju!
Efter massa timmars plugg åkte jag och jobba. Det var ju ganska trevligt satt ute i solen och pratade med dom gulliga barnen. Barn är ändå ganska söta och trevlig när dom sätter den sidan till.
Direkt efter jobbet åkte jag iväg på faddermöte. Det finns en del att jobba med där. Men jag tycker att det är mycket som ser bra ut också. Ska bli riktigt kul att få vara med under nollningen igen.

Nu ska jag snart fixa till lite mat och sen tänker jag inte lämna soffan förens det är dags för sängen!

Fullt ös medvetslös

Oj idag har jag verkligen lyckats få ett full späckat schema. Ska sitta och plugga ett par timmar idag. Sen ska jag jobba 15-17. Kl 17 ska jag sen vara på ett möte på skolan. Hur jag ska lyckats med det vet jag inte riktigt. Får nog komma lite sent. Gör ju kanske inte ett så jätte bra intryck men det får var som det är. Kände inte att jag kunde tacka nej till jobb. Har sagt nej så många gånger så jag är rädd att dom ska sluta ringa snart och det vill jag ju verkligen inte!

Nej nu ska jag göra mig klar för att cykla ner till skolan.

day 09 - a song that you can dance to

Hahaha det här är min och Camillas danslåt nr 1! Den är inte bra nånstans men det struntar jag in. För så fort den här låten kommer på står vi där och fuldansar!.


Onsdagsöl <3

Den bästa ölen måste ändå vara onsdagsöl. Det är en fin öl som gör resten av veckan så mycket enklare. Var ute med sexmästeriet och käkade. Vi är ett riktigt trevligt gäng. Synd bara att så många ska hoppa av till hösten kommer bli väldigt tomt. Men vi får köra en ordentlig värvingskampanj i höst under nollningen så kanske vi kan locka lite mer folk. För det är väldigt kul att vara med i sexmästeriet.

Nu ska jag kolla tv en stund innan det är dags att krypa ner i sängen och sova så jag orkar plugga i morrn.


day 08 - a song that you know all the words to

Det här var enkelt! En låt jag kan alla ord i. Det är så så klart Journey's Dont stop believing. Den spelades nog varje dag under höstens nollning och varje gång jag hör den låten så tänker jag på det glad gänger jag fick hänga med i flera veckor. De flesta har jag ju faktiskt kontakt med förtfande och träffar var och varannan vecka.
När vi sälar sjunger kanske det inte låter så här bra men vi har känslan, glädjen och vänskapen!!


Glee - Don't Stop Believe by Bugabookas

Kvällsmat

Vad gör man när smöret nästan är slut och det lilla som finns kvar ska räcka till frukostmackan. Jo man brer på pesto på mackan. Rostebröd med pesto och salami! Fungerade bättre än förväntat måste jag säga!
Nu gör jag som resten av sverige och bänkar mig framför femman och Desperate Housewives



Grekland!!

Har precis bokat en resa till Grekland tillsammans med Camilla. En hel vecka i solen. Kommer nog bli ganska så underbart!!



Ja men det ser ju ganska så fantastiskt ut!! Längtar redan!!

day 07 - a song that reminds you of a certain event

För inte allt så längesen var jag på spelning på Kåren och såg Royal Republic. Har redan skrivit om det men gör det en gång till. För det var så sjukt bra!! Så här kommer en låt som för mig tillbaks till den ganska så fantastiska kvällen!


God morgon

Tisdag morgon. Vad händer idag? Jo men ett par timmar på skolan känns ju som en himla kul grej :P Nej men det är väl ett nödvändigt ont. Men det går framåt. Och idag ska vi nog börja titta på diskussionen. Hoppas vi har fått svar och kommentarer från handledaren på våran resultat del som vi typ är klara med.
Men nu ska jag klä på mig och snart traska ner till skolan.

Måndagsgrillning

Hemma efter en trevlig grillning nere vid universitet. Och som vanligt hade jag och Camilla tokmycket att grilla. Men det vart gott och jag har fixat två dagars matlåda så det är nice.

Nu ska jag slappa i soffan tillsammans med Dr. Reid och resten av gänget!

Här var det livat

Sitter på skolan och väntar på att Camilla ska komma. Det är verkligen livat här. Inte. Typ 5-6 pers som sitter här. Så det var ganska så lätt att få bort idag. Så sitter ju så klart på favoritplatsen. Dom gråa sofforna i forum. Bästa platsen att plugga på. Hoppas vi är effektiva idag så jag hinner ut och njuta av solen en liten stund iallafall!

day 06 - a song that reminds you of somewhere

Den här låten påminner mig om en dag som spenderades i skivaffär. Jag och några kompisar skulle se Good Charlotte som var i Sthlm och skulle signerar skivor. Så vi spenderade en hel dag i den skivbutiken. Den dagen köpte jag även en skiva med Lit. Riktigt bra band. Tror dock att dom bara gjort typ en skiva. Och här kommer en låt med dom.


Måndagmorgon+lista

Måndag igen, fast egentligen söndag. Men jag kan glömma att få vara ledig bara för att det är röddag. Ner till skolan och plugga. Är ju bara en vecka kvar. Men jag är inte så stressad tror vi kommer hinna klart i tid.

  • Måndag: Plugga
  • Tisdag: Plugga och möte med nya styrelsen.
  • Onsdag: Plugga, sexmästerimöte och ute och äta med sexmästeriet.
  • Torsdag: Plugga.
  • Fredag: Plugga.
  • Lördag: Valborg. Ska nog göra något men vet väl inte riktigt vad än.
  • Söndag: Inga planer alls. Får väl se om jag kanske måste plugga det sista.

Så där jag det var min vecka. Ser ju lite lagom kul ut... Men har ju några ljusglimtar den här veckan iallafall. Och som tur är så är jag ju inte ensam om att sitta på skolan och plugga.

Konstigt.

Konstig känsla att sakna någon men ändå vara tacksam att inte ha den personen i sitt liv. Saknar inte honom men ändå gör jag det på något sätt.

Är verkligen glad att jag slipper dig och din familj. Är glad att jag har det så mycket bättre utan dig. Men du var ändå min bästa vän och nu finns du inte där längre. Jag vet att en dag kommer någon annan fylla din plats. Eller nej den är redan fylld. För mina vänner ger min mer glädje än vad du någonsin kunde göra. Mina vänner gör mig hel på ett sätt som du aldrig kunde göra. Mina vänner är det bästa och världefullaste jag har. Jag skulle aldrig kunna lämna dom så som jag lämnade dig och det säger ganska så mycket. Det kommer bli sista inlägget som handlar om dig. Jag är glad för den tid vi hade jag och jag kommer aldrig ångra det.

Man ska aldrig ångra något man gjort bara det man inte gjort!

sol, sol o åter sol

Solen verkligen strålar just nu! har suttit ute och läst och haft brassehäng med Torsten. Så skönt väder ute. Får nästan dåligt samvete av att vara inne. Men orkar inte sitta ute längre. Blir så trött av att sitta ute i solen. Men det är bra skönt. Har nog faktiskt fått lite färg på armarna och i ansiktet.

Nu ska jag mysa i soffan och äta godis. Sista godiset på ett tag då jag och Camilla börjar vårat godisstopp i morrn. Känns som en bra idé efter allt påskgodis jag har tryckt i mig. Men har lite kvar som jag nog ska äta upp. Kan ju inte slänga det.

Ha det bra!!

day 05 - a song that reminds you of someone

Oj detta var svårt. Finns ju så mycket musik som påminner om en person som jag inte gärna vill bli påmind om. Men jag tror att jag lägger upp en låt som påminner mig om honom i allafall. Jag vill ju faktiskt minnas dom sakerna som ändå var bra.



Läggligt att jag hitta låten till ett tvspel som vi spelade tillsammans. Jag tänker minnas dom bra sakerna och dig även om du tydligen inte vill minnas mig och det vi hade.

Trevligt kväll!

Hemma efter en väldigt trevligt kväll hos en kompis som fyller 20. Blev grillning och film. Man vet att det är en riktigt tjejkväll när man bara slutar prata när det dyker upp halvnakna varulvar :)

Annars har det inte gjorts överdrivert mycket idag. Jag och Camilla tog en riktigt slappardag. Klev upp runt 11 och sen tog vi oss inte ur soffan fören 16. Det är är vad jag kallar en bra dag!
I morrn det en till tripp hem till Camilla. Vi ska påsk grillar. Dissar påsk bordet för grillning. Det gillas!!

Nu ska jag slänga mig i sängen med min bok!
Ha det bra!

Nedförsbacke :)

Japp nu är det nedförsbacke till helgen. Det känns väldigt skönt. Detta kan vara den längsta veckan på länge men nu är den snart slut.

Idag blir det ett par timmas plugg på skolan. Sen ett möte med Frimis och kolla vad dom kan erbjuda till höstens finsittning. Jag hade min bal och och studentmiddag där och jag tyckte det var riktigt bra!
Ikväll ska jag hem till Camilla och grilla. Ska bli väldigt trevligt. Jag gillar att grilla!!

Ha det bra!!

Dagens här långt

Idag har varit en ganska seg dag. Förstår inte men onsdagar känns alltid så långa. Kanske för att det är dagen mitt i veckan och jag vill bara att det ska slå över till torsdag så jag vet att det nu är slutspurten på arbetsveckan.

Har iallafall lyckats plugga lite idag. Är klar med en av de tre grejerna jag ska göra på egenhand till uppsatsen. I morrn blir det plugg på skolan igen. Ska bli skönt är ju roligare att plugga med Camilla än att plugga själv.

Har även hunnit med en tripp till stan och besöka bolaget. Köpte vin men vet inte om jag egentligen vill ha öl. Hejsan hoppsan vilket i-landsproblem. Tror jag löser det genom att ta en till vända på bolaget i morrn och köpa några öl också så jag kan välja på fredag :D

Nej nu blir det lite mer tvtittande sen ska jag läsa en stund innan jag släcker för idag!!

day 04 - a song that makes you sad

Vet inte om jag direkt blir ledsen av den här låten. Men den får mig att tänka på saker som gör mig ledsen eller iallafall gjorde mig ledsen. Men The Used är ett av mina absoluta favorit band, iallafall deras två första skivor. Dom är helt fantastisk bra! Och här kommer en av dom finaste låtarna dom gjort enligt mig.


Hemma onsdag

Idag blir det en hemmadag med plugg. Vi har tagit en paus från skolan, vilket känns skönt. Blir ganska enformigt att sitta på skolan varje dag. Så idag ska jag sitta hemma och plugga en stund. Ikväll blir det kanske en sväng ner till spelföreningen och spela lite spel.

Svårt att tro

Det är svårt att tro att du var hela min värld för bara ett halvårsedan. Tänk vad liten min värld måste ha varit. Du var den jag litade på och lutade mig mot. Måste ha varit lika stabilt som att luta sig mot en stående luftmadrass. Jag trodde att vi skulle kunna vara vänner, trodde på det du sa. Men inget av det verkar stämma. Och det som gör mest ont att inte ha kvar dig i mitt liv är nog att det inte gör så ont. Det var verkligen lätt att ta bort dig ur mitt liv. Och nu vill jag faktiskt inte ha tillbaks dig. Jag har gått vidare och jag var alltid den bättre av oss två. Du var aldrig värd mig! Så nu tänker inte jag ödsla dig någon mer tid. Tack och adjö så att säga!!

Soffläge!!

Efter en lång dag så tänker jag nu inta soffläge resten av kvällen. Det mest ansträngande jag tänker göra ikväll är typ bre en macka! Nu ska jag kolla ett antal avsnitt av Criminal Minds för det kan vara den bästa serien nånsin!!



Plus att Matthew Gray Gubler kan vara en av de snyggaste männen på jorden!!



day 03 - a song that makes you happy

Det mesta va musike som jag lyssnar på lyssnar jag ju på för att må bra. Men det finns ändå en låt som jag mår lite bättre av som jag alltid blir glad när jag hör och det är Jason Mraz låt I'm Yours!!


Jason Mraz - I'm Yours by AtlanticRecords

Den här låten är ren glädje!!

Handledarträff

Idag ska vi ha handledarträff. Ska bli skönt då det är två två veckor sen vi hade det nu. Och vi behöver verkligen få vet om vi är på rätt väg med vårat resultat eller om vi är helt ute och cyklar. Jag återkommer om hur det gick.

God natt

I natt ska jag drömma om vackra saker så jag ska drömma om dig!!

day 02 - your least favorite song

Oj detta var svårt. Det finns ju tyvärr så sjukt mycket dålig musik!!
Men en låt som jag verkligen hatar är ändå
Den sista moikanen



Den är inte ens roligtdålig. Utan bara dåligdålig!!

Långdag

Hemma efter sisådär 9 timmar på uni. Väldigt skönt att komma hem. Och nu blir det visst grillning här hemma på kotten. Än så länge är det bara jag och Torsten får väl se om några me hakar på :)

Måndagslista

Titta idag har jag lyckats skriva ner måndagslistan en måndag. Poäng till mig!!

  • Måndag: Plugg och Qraka möte tillsammans med alla Generaler
  • Tisdag: Plugg och välgörenhetskonsterplaneringsmöte.
  • Onsdag: Plugg och inget mer som jag minns just nu.
  • Torsdag: Sova i Hovsta och grilla om vädret tillåter och så plugga så klart. Sen ska jag även ha möte med Frimis och diskutera sittning i höst.
  • Fredag: Skulle väl tro att det kanske blir lite plugg. Sen på kvällen blir det fest*2. Två kompisar som ska ha födelsedagsfest.
  • Lördag: Påskgrillning tillsammans med Camilla.
  • Söndag: Nja då tänker jag nog inte göra nånting.

Oj vad ganska mycket jag skulle göra den här veckan. Jag som trodde att jag inte hade något att göra den här veckan.
LÅT VECKAN BÖRJA!!

day 01 - your favorite song

Ett riktigt bra sätt att lära känna någon är kolla genom deras spellistor så därför kommer jag nu varje dag i 30 dagar lägga upp en ny låt så ni får lära känns mig riktigt ordentligt. Här kommer den först: Min favorit låt!

The Ark - Disease


30 Day song challenge

day 01 - your favorite song
day 02 - your least favorite song
day 03 - a song that makes you happy
day 04 - a song that makes you sad
day 05 - a song that reminds you of someone
day 06 - a song that reminds you of somewhere
day 07 - a song that reminds you of a certain event
day 08 - a song that you know all the words to
day 09 - a song that you can dance to
day 10 - a song that makes you fall asleep
day 11 - a song from your favorite band
day 12 - a song from a band you hate
day 13 - a song that is a guilty pleasure
day 14 - a song that no one would expect you to love
day 15 - a song that describes you
day 16 - a song that you used to love but now hate
day 17 - a song that you hear often on the radio
day 18 - a song that you wish you heard on the radio
day 19 - a song from your favorite album
day 20 - a song that you listen to when you’re angry
day 21 - a song that you listen to when you’re happy
day 22 - a song that you listen to when you’re sad
day 23 - a song that you want to play at your wedding
day 24 - a song that you want to play at your funeral
day 25 - a song that makes you laugh
day 26 - a song that you can play on an instrument
day 27 - a song that you wish you could play
day 28 - a song that makes you feel guilty
day 29 - a song from your childhood
day 30 - your favorite song at this time last year

Hoppsan :P

Oj då råkade ta en "liten" sovmorgon. Sov till typ 13.40, det var längesen jag sov så länge! Men det kanske behövdes. Nu ska jag väl orka plugga ordentligt nästa vecka.

Jag pajade min höft igår också :( Av nån anledning fick Hanna för sig at vi skulle springa en bit och det gjorde ju jag så klart. Men sen fick jag så sjukt ont i höften och det har jag fortfarande. Fattar verkligen inte vad jag gjorde. Men det gör verkligen jätte ont. Hoppas det blir bättre snart. Hade ju tänkt att komma igång med träningen nästa vecka. Får väl se hur det blir nu med min onda höft.

Nu ska jag vänta in min pizza!!

Hemkommen

Hemma efter en riktigt trevlig kväll. Började på förfest hos en kompis i hennes super fina lägenhetl. Oj där skulle jag kunna tänka mig att bo. Där vart det spel och en hel del drickande. Sen bar det av till Strömpis där det som vanligt var en hel del folk. Jag älskar övervånigen på Strömpis. Gamla klassiker där man kan ful dansa och sjunga högt i otakt. Det är allt jag kräver av ett uteställe! Nu ska jag snart krypa ner i sägen. Jag vet vem jag hoppas att jag ska drömma om.
Just ja jag drömde om mitt ex ny tjej. Det vill jag inte drömma om ikväll. Var verkligen inge trevligt att drömma om henne. Nej i natt ska jag drömma om någon helt annan, en person som jag gärna skulle lära känna lite bättre. Men som sagt ska INTE hänga upp mig på en person. Önska mig lycka till det kan jag behöva.

Nu är det slut på detta nattliga inlägg.
Go natt världen, ses i morrn igen!!

Lördag

För er som missat det så är det lördag idag. Idag tog jag en ordentlig sovmorgon. Lyckades tvinga mig ur sängen runt 11 idag. Hade verkligen ingen lust att gå upp idag, var så skönt att ligga kvar i sängen. Men eftersom jag de tvättid så hade jag inget val och var tvungen att gå upp.

När jag väl tog mig ur sängen så har jag tvättat, städat och diskat monsterberget med disk som hade tagit över mitt kök. Sen har jag faktiskt hunnit äta lite mat också.

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig fin för kvällen. Vad som händer ikväll är inte helt utträtt men det ska bli utgång på ett eller annat sätt. Tror jag ska på förfest hos en kompis kompis. Kommer nog bli en trevligt kväll. Skönt att det inte är helt uppstyrt, dom halv spontana kvällarna brukar bli bäst. Då har man liksom inga förhoppningar och det kan då inte bli fel.

Men först var det en dusch!!

Hemma så här dags?

Hmm hemma en fredagskväll kl 23? Det var nåt nytt

Dagen har beståt av plugg. Väldigt lite plugg dock. Men nu är vi på väg framåt igen.
Sen blev det en tur hem till Karlskoga. Träffa mamma o pappa. Blev bjudna på mat. Alltid trevligt. Sen var det tivoli i Karlskoga så jag och Camilla ska ta en sväng dit men det vart en tripp och träffa Malin, Sofie och Helen istället. Trevligt värre att träffa dom. Dom skulle ut till Red Brick men eftersom jag och Camilla åkte bil höll vi oss nyktra och åkte hem runt 22. Men det var trevligt att träffa dom. Malin åker snart iväg till Grekland men ev. blir det en sväng ner och hälsa på henne i slutet av sommaren. Skulle verkligen vara väldigt kul!!

Så nu sitter jag hemma kl 23 en fredag. Ska nog titta några avsnitt Criminal Minds och sen sova. I morrn ser det ut att bli utgång med trevliga vänner. Hoppas det finns något fint att titta på, även om han inte kommer vara där så kan det ju finnas något annat fint att vila ögonen på. Ska inte hänga upp mig för mycket på en person. Har gjort det misstaget förut och det mår jag ju inte bra av. Nej ut och leta efter ett trevligt tidsfördriv, det är nog morgondagens plan. Och så klart att ha väldans kul förstås!!

Fredag!

Den här veckan har varit ovanligt lång. Kan ha att göra med att det inte har hänt så mycket den här veckan. Men nu är det äntligen helg.

Idag blir det plugg några timmar. Inte för många för det är ju faktiskt fredag.
Sen blir det en tur hem till Karlskoga. Ska blir trevligt att hälsa på där hemma. Var längesen nu igen. Jag är verkligen dålig på att hälsa på mamma o pappa.


Så jävla bra!!

Hemma efter en av det kanske bästa kvällarna på Kåren. Royal Republic leverarade verkligen! Grymt live band med härlig energi spelningen igenom. Att det sen tjuter i mina öron det är smällar man får ta! Så jävla bra. Hoppas, hoppas att dom kommer till Peace&Love i sommar så jag får se dom igen.

Men nu är det väl dags att kryka ner i sängen och sova. I morrn blir det några timmars plugg och sen en sväng hem till Karlskoga och hälsa på päronen. Hoppas på grillat!!

Helt underbar kväll på alla sätt o vis. Ibland är verkligen livet på topp. Med en sån där lagom härlig pirrig känsla i magen. Så fin, så fint, bara så bra :D

Sovmorgon

Idag tog jag och Camilla sovmorgon. Mest för att jag var tvungen att duscha. Men Camilla var inte sen att nappa på en sovmorgon, det kan behövas ibland. Så förhoppningsvis orkar vi plugga riktigt ordentligt idag.

Ikväll blir det en tripp till Kåren tillsammans med Torsten för att se Royal Republic. Jag är egentligen inte så förtjust i svenska band, finns några få som verkligen är bra och jag tror att Royal Republic kommer kvala in bland dom band som kommer bli riktigt bra.



Så ikväll rockar vi loss och njuter av livet!!

Onsdagkväll

Jaha då var snart onsdagen över. Dagen har varit bra. Har faktiskt fått lite plugg gjort idag. Inte överdrivet mycket men lite är bättre än inget.
Sen hade jag möte med Generalerna och det gick väldigt bra. Dom har lagt upp ett grymt bra schema för höstens nollning. Tror verkligen det kommer bli riktigt kul i höst!
Efter det var det dags för möte nr 2. Sexmästerimöte. Och det gick också väldigt bra. Var ett givande möte med massa spåning inför avslutningsfesten som kommer bli grymt bra. Sen ska vi alla gå ut och äta om två veckor. Det kommer nog bli väldigt trevligt.

Nu sitter jag och väntar på att Camilla ska komma hit så ska vi titta på Mäster kocken och Grey's Anatomy. Det är ett väldigt bra sätt att avsluta onsdagen på.

Popis jag vart helt plötsligt :P

Jag vart nyligen vald till Introduktionsansvarig. Och helt plötsligt dyker det upp mail från massa nattklubbar här i Örebro. Det är ju jätte kul att dom vill hitta på något med Corax och våran finfina nollning. Men jag fattar inte riktigt hur dom har fått reda på mig. För jag kliver ju inte på min post förens i sommar. Nu är det ju andra personer som styr den båten. Men men jag ska prata med generalerna idag så jag hoppas jag får lite mer koll på läget och kolla om dom är sugna på att anordna nåt med klubbarna här i Örebro. Det hoppas jag dom vill.

Idag blir det plugg, möte med generalerna och sexmästerimöt. Hinner ju inte ha tråkigt iallafall :)

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag har många fina vänner och dom ligger mig alla varmt om hjärtat. Jag har alltid sett mina vänner som en förlängning av min familj. Men det finns ändå en som står mig lite närmare än dom andra. Hon finns alltid där för mig, även när vi bråkar vet jag att hon alltid kommer finnas där för mig. För så är det med familj, för hon är verkligen som en familjemedlem för mig.



Här är vi. Cammy och Kimmy.
Jag valde den här bilden för det ser ut som att vi just har gjort något väldigt busigt och finurligt eller bara något väldigt roligt. Och för det mesta har vi väldigt kul ihop. Till o med när vi pluggar så är det kul.

BF's For life :D Camilla du är världens bästa!!

Måndagslista en tisdag... igen

Glömde visst min måndagslista igen. Den här vecka vet jag inte om jag har så mycket planerat men här kommer det som är inplanerat.

  • Onsdag. Sexmästerimöte. Hoppas han kommer dit. Sen blir det säkert Grey's Anatomy med Camilla.
  • Torsdag. Royal Republic spelar på Kåren, ska dit med Torsten, Hoppas han kommer dit
  • Fredag. Ser ut som det blir en tripp till Karlskoga och hälsa på mamma o pappa tillsammans med Camilla.
  • Lördag. Inget inplaner. Får se till att hitta på något. Är sugen att gå på bio. Vill se Sre4m. Men hittar ingen som vill se den med mig :(
  • Söndag. Heller inget inplanert. Blir nog en slappar dag. Hitta nån att grilla med kanske om vädret tillåter.

Förutom det här så blir det plugg under vardagarna. Rullar sakta med uppsatsen nu. Känns som att vi står mer stil än går framåt just nu. Men det släpper säkert snart!

Det var min vecka det :)

...

Känns som att allting är upp och ner just nu. Vet varken ut eller in just nu. Känns, jag vet inte. Som att allting är upp och ner.

Kul, verkligen jättekul!

Vaknade kl 4 i natt och det forsar vatten ur min toa. På nåt sätt har det blivit en spricka i vattentanken och det bara sprutar ut vatten. Så jag fick ringa till Öbos trygghetsjour och dom säger att jag ska stänga av vattnet, men det kranen kan jag inte rubba. Den sitter som bara den. Så då får dom skicka hitt folk kl 4 på natten och stänga av vattnet och vid det här laget är det vatten i hela badrummet. Så när dom väl har stängt av vattnet får jag ställa mig och torka badrummet och sen hade jag ingen toa. Har fortfarnde ingen toa. Förhoppnings vis får jag en ny toa idag. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Men nu släpper vi dom problemen och kör tjällossningen dag 2! Ner till brunchen nu!!

Fest helgen lång, men först...

Men först blir det en c-uppsatsintervju i Karlskoga. Den tredje och eventuellt sista. Hoppas dock vi får tag i en fjärde. Skulle vara bra.

Men sen smäller det. Epic Seal Team intar Tjällossningen! Kommer bli grymt!!

Dag 8 – En dålig ovana jag önskar att jag inte hade.

Alltså jag är så perfekt att jag har inget jag skulle vilja ändra på :P
Haha tänk om det ändå vore så väl!!
Nej jag har flera dåliga ovanor. Eller ovanor kanske det inte är egentligen.
Men något som jag borde jobba med är att jag är ett kontrollfreak. Jag ska ha koll på allting hela tiden och har jätte svårt att låta andra göra saker åt mig. "Om man vill ha något gjort är det bäst att göra det själv" är lite av mitt ordspråk. Och det är inte alltid så bra. För resultatet brukar bli att jag har på tok för mycket saker som jag borde göra. Men samtidigt trivs jag bäst när jag har en miljon saker att göra och massa folk runt omkring mig. Jag tycker om att folk litar på mig och låter mig göra saker.
Men jag borde bli bättre på att lita på att folk kan göra saker och ting själva utan att jag ska vara där och pilla och hjälpa till. Det skulle jag ända på, bli mindre av ett kontrollfreak, det är min sämsta ovana.

Snart helg!

Så var den här onsdagen över. En ganska bra dag. Har inte hänt överdriver mycket. Har pluggat lite grann och inte så mycket mer än så. Men ibland får man ha såna dagar. Tror inte det kommer hända så mycket mer i morrn heller. Ska transkribera intervjun vi gjorde idag och så ska jag städa. För det kommer jag inte hinna med i helgen. För i helgen blir det fest hela helgen lång!! Med massa fina vänner och ca 247 läskiga overallare. Men det kommer nog gå bra. Har ju som tur var några vänner med mig.

Intervju nr 2

Idag ska vi göra våran andra intervju. Har suttit nu på förmiddagen och transkriberat den första intervjun. Var ju inte det roligaste jag gjort. Men det var inte så farligt som jag trodde. det tog väl kanske två timmar att transkribera en knappt 20 min lång intervju. Så det går ju inte direkt fort. Men nu är den första klar. I morrn ska jag väl göra den andra intervjun.

Men ikväll är det iallafall Greys Anatomy och det är kul!!

Nya utmaningar!

Idag blev jag invald som introduktionsansvarig i Corax sektion. Det ska bli jätte kul att engagera mig i nollningen igen. Visserligen på en helt ny post med betydlig mer ansvar än vad jag har haft tidigare. Även om det kommer bli mer kul än jobbigt tror jag, eller hoppas det iallafall!!

Intervju nr 1

Idag ska jag och Camilla göra våran första intervju för våran c-uppsats. Känns riktigt bra. Vi ligger bra till i skrivarbetet och det rullar på. Det är riktigt kul att skriva. Visst mycket jobb men även roligt. Trodde verkligen inte att jag skulle tycka det. Trodde det bara skulle vara ångest och massa slit. Men det är det verkligen inte och det var en glad överraskning.

Sitter även och väntar på att dom ska ringa från ett sommarjobb jag har sökt. Har fått mail om att jag ska få komma på en först intervju så jag hoppas dom ringer snart. Hatar verkligen att gå på anställningsintervjuer. Blir alltid så nervös. Men det är bara att hålla tummarna för att det går bra när det väl är dags.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Alltså missförstå mig rätt. Men en miljon är inte så där jätte mycket pengar. Visst det är ju mycket pengar men det är ju inte så jag skulle kunna lägga upp fötterna på bordet och lyfta ett finger nåt mer. Men om jag fick en miljon skulle jag till att börja med betala av mina CSN skuld så jag slipper betala tillbaks till dom resten av livet. Och efter att den skulden är betald så är det helt plötsligt bara ca 800 000 kr kvar.
Då kommer det svåra beslutet. Göra något vettigt eller något kul?
Antingen skulle jag spara pengarna och låta dom växa så jag kanske ha en bra start till att köpa en trevlig lägenhet.
Eller så skulle åka ut och resa. Resa till Australien, Nya Zeeland och Asien.
Eller det kanske går att göra både och. Sätta undan hälften och åka ut och resa för andra halva. Ja det skulle jag nog göra. Lite nytt och lite roligt. Eller jag kan nog ha väldigt roligt för 400 000kr!!

Det är min miljonplan. Så om nån läser detta och har en miljon över kan jag ta dom. Nu har jag ju en plan :D

Gått på helg :D

Så där färdig pluggad för den här veckan, disken är diskad och lägenheten städad! NU går jag på helg!! Fina helg! Och kväll blir det utgång med massa finingar! Känns som att kvällen och helgen kommer bli riktigt bra! Nu ska jag ta en dusch och sjunga riktigt högt i duschen.

För livet är en fest!

Fina fredag!!

FREDAG!! Äntligen är det fredag! Men vädret stämmer verkligen inte överens med mig känsla inför fredag. Det är grått och mulet och regnet hänger över oss. Men skit samma! Jag tänker skina som solen hela dagen. För idag ska jag få umgås med massa av mina fina vänner :)

Men först blir det en sväng till Hovsta och hem till Camilla och fixa lite med c-uppsatsen och utför en pilotstudie. Ska bli kul att testa våra frågor. Känns bra med uppsatsen måste jag säga :)