Peace&Löööve!!

Idag bär det av mot Nora för att i morgon fortsätta äventyret till Peace&Löööve!!

Nyklippt!

Precis hem kommen från Marieberg. Var där och klippte mig och brände pengar. Blev riktigt nöjd med håret. Nu är luggen på plats igen. Tog även en hel del på längden. Skönt nu när det är sommar och varmt.
Handlade även lite annat smått och gott. Bland annat den här parfymen


Jag älskar Clean parfymerna. Dom luktar så rent och fräscht. Inte speciellt sött och det gillar jag.

Nu ska jag ägna mig och åt lite tråkiga saker som att städa, diska och tvätta. Måste ju packa inför Peace&Love :D

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Jag tror inte på att ångra saker. Det leder ingen stans förutom till en massa ångest. Det är bättre att bara gå vidare och inte älta det där dumma man gjorde. Det går ju ändå inte att spola tillbaks tiden och få det ogjort.
Så jag ångrar inget!

Midsommar i bilder

Smäller upp lite bilder från midsommar.


Finingarna Sandra och Camilla var där.


Malin sköter grillen som alltid.


Sandra, Camilla och Malin äter mat som man ska göra på midsommar.


Camilla, Jag och Sandra.

Trotts att vädret var som det alltid är på midsommar. Sol med växelvis regn så hade vi väldigt trevligt och åt massa god mat!

Haha

Jag kommer skratta dig rakt upp i ansiktet när det där går åt helvete!!

Fan jag lovade ju mig själv att inte skriva om dig. Ja ja inger att göra åt saken. Måste få skriva av mig.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Okej detta har dröjt ett tag och det är av den enkla anledningen att jag vet inte när bilderna på mig har tagits. Men jag har en bild på mig själv från midsommar förra året. Så här kommer den



Lite kortare hår där än vad jag har idag. Men annars är jag mig nog ganska lik. Kanske lite lyckligare idag än vad jag var för ett år sedan.

Midsommar

Hemma efter att ha jobbat idag. Händer inte mycket på jobbet måste jag ju säga. Rullar sakta på.

Idag är det midsommar och det ska firas tillsammans med goda vänner! Ska snart ta tag i städandet av lägenheten för vi kommer väl hamna här för vädret är som det ska vara på midsommar, regnet hänger över oss med andra ord.

Karlskoga

Idag blir det en tur till Karlskoga. Ska jobba i morrn, 7-15. Eftersom det är midsommar får jag storhelgstillägg och det betyder bra mycket mer lön! Inge fel med det.

Idag blir det även en fika med Jenny tror jag. Om hon mår bättre idag. Håller tummarna för det. Var jätte längesedan jag träffade henne. Hoppas vi hinner ses lite i sommar då vi båda jobbar i Kga.

Nu måste jag göra mig klar för att gå till bussen.

Tävling :)

Mina designade klänning på NELLY.COM

Gå in på Nelly och rösta på min klänning!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Göteborg!!

Har precis bokat resa till Göteborg!! Jag, Camilla, Sara och Marie ska till Göteborg och Liseberg i början av augusti! Ska bli riktigt kul. Var längesen jag var på Liseberg. Älskar att åka karuseller. Bästa som finns måste jag säga. Skönt att komma bort en sväng också. Jag tror att sommaren 2011 kommer bli den bästa sommaren på länge!!



Kommer bli grymt!!

Hoppsan :/

Råkade precis skicka iväg en jobbansökan som förskolelärare. Får väl se vad som händer. Skulle ju vara spännande att bli kallad på intervju iallafall för att se hur det går till. Lite som när man skriver en tenta även om man inte pluggat inför den, gör den för att kolla hur det går till. Visst jag har ju varit på anställningsintervjuer förut men ingen som har betytt något. Detta är ju för ett mer långvarigt jobb än dom jobben har har haft förut. Som längst har jag jobbar 22% i ett halvår på media markt och det var ju bara extra jobb vid sidan om studierna. Detta skulle ju kunna bli min enda sysselsättning. Spännande. Men vi får väl se vad som händer.

Idag har jag plugga och fikat hemma hos Ida. Blev bjuden på blåbärs paj. Det var mumma. Nu ska jag nog plugga lite körkortsteori. Får ju inte börja övningsköra än så jag får väl roa mig med teorin tillsvidare.

Snark...

Sover nog mer än vad jag är vaken just nu. Helt sjukt trött idag. Men det är bara att ta sig i kragen och rycka upp sig.

Idag blir det lite mer plugg. Idag ska även texten komma som jag inte fått tag i. Det är service när skolan skickar hem texterna. Tänk om Örebro uni kunde göra det. Det vore inga fel.

Efter det ska jag nog träffa Ida. Vart inget med det igår. Blev en sväng på stan med Torsten istället.

Shopping!!

Idag har jag varit på stan och bränt massa pengar. Alltid trevligt att shoppa när man hittar grejer som passar. Blev ett par jeansshorts och ett par svarta tajta jeans. Alltid bra att ha.



Köpte även ett "nagellack" eller vad jag ska kalla det. Det ska göra naglarna lika hårda som med akryl utan den omständliga processen. Bara att måla på det som att vanligt nagellack. Det jag köpte kommer från Sally Hansen - Hard as nails as Wraps. Återkommer med ett omdömmde när jag använt det ett tag.



Köpte även en ny glasfil då min har försvunit. Glasfilar är mycket bättre än vanliga. Naglarna flisar sig inte alls lika mycket.


Sen köpte jag även nytt balsam. Jag använder Aussie shampoo och balsam. Tycker mitt hår har blivit bättre efter jag började använda det. Och det får man ju verkligen hoppas att det har blivit när det är så dyrt. Sen luktar det gott också och det är ju inga fel.


Plugga :(

Okej ska sätta igång med pluggandet idag. Känns mindre kul. Men det är ändå tråkigt väder ute så kan ju lika gärna sitta inne på biblioteket och plugga. Som tur är så har jag ju bra sällskap i form av Camilla. Blir faktiskt mindre tråkigt att plugga när man är två. Det är ändå så sant som man säger Misery loves kompany.

I eftermiddag/kväll ska jag förmodligen träffa Ida. Hoppas jag får träffa hennes nya familjemedlem också. En lite kisse. Katter kan vara det bästa som finns. men jag är inte riktigt lika förtjust i katter som den här tjejen är.
Kolla in det här! Med det avsluar jag dagens inlägg.

Regn

Idag bara regnar det. Riktigt tråkväder. Det är såna här dagar jag skulle vilja ha en pojkvän. Ha någon att krypa ner i soffan tillsammans med och kolla på film hela dagen. Missförstå mig inte nu, jag trivs faktiskt väldigt bra med att vara singel men när det är sånt här väder skulle det vara trevligt att ha någon att göra ingenting tillsammans med.



Min ganska så ödsliga gård.

Morgonkaffe!!

Kaffe på morgonen är nog det bästa som finns!!

Livets dryck!
Livets dryck!!

Dock är jag väldigt seg idag så jag tror att jag skulle behöva det här!



Idag tänker jag nog inte göra nånting. Kanske läsa lite mer Kitty men jag tänker absolut inte gå ut om jag inte absolut behöver det.

Boktips

När vi var i Grekland hade jag med mig ett par böcker som jag läste.

Jag började med Slutet på mr Y av Scarlett Thomas. Som handlar om Ariel som är doktorand i tankexperiment. Och söker efter Lumas bok Slutet på mr Y. Det sägs att det vilar ett förbannelse över boken och alla som läser den dör. Så klart lyckas hon få tag på boken och läser den. Detta leder till att hela Ariels värld ställs på ända och det ena bekymret efter det andra dyker upp.
Detta var en riktigt bra bok. Som gör att man måste tänka till ordentligt när man läser den. Den lämnar kvar en känsla efter man har läst klart den som jag gillar. Rekommenderar verkligen den boken.


Betyg 4/5

Den andra boken jag läste var Hundra åringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson.
Vad den här boken handlar om är inte det lättaste att förklara. Men jag gör ett försök.
Den handlar om Allan som fyller hundra och har ingen lust att fira sin födelsedag tillsammans med alla andra på ålderdomshemmet så han kliver ut genom fönstret och försvinner. Sedan får vi följa Allans resa när han gömmer sig från ynglingar vars väska han har stulit. Parallellt med berättelsen som utspelar sig i nutid får vi följa Allans liv där han träffar så väl Stalin som Sveriges statsminister. Detta var en riktigt rolig bok och jag skrattade högt flera gånger när jag läst den.


Betyg 4/5

Dessa böcker var totalt olika men jag gillade dem båda två. Så för er som inte har något att göra i sommar kan ju springa till bokhandeln och köpa dessa böcker. Sen är det bara att ligga ute i solen och njuta av böckerna.

Redovisning av Grekland!

Nu har jag varit hemma ett par dagar så här kommer nu massa bilder och en redovisning av vad vi hade för oss under en vecka i solen.

Semestern började så klart redan på Arlanda med en Starbucks.



Här är utsikten från våran balkong. Vi bodde på ett jättefint hotell. Stor lägenhet och väldigt bra AC!
Våran pool där vi spenderade större delen av semestern.



Sen så åt vi, sen åt vi och så åt vi lite till :D




Det här med att festa är inte riktigt våran grej på semestern men likväl så tog vi en runda på Bargatan tillsammans med Malin som är nere på Rhodos och jobbar. Är ganska avis på henne just nu när vädret bara är skit här i Sverige.



Sammanfattningsvis kan jag ju säga att vecka i Grekland var helt fantastiskt och jag är redan är igång och planerar nästa resa. Nästa gång blir det nog Irland. För att resa det är nog ändå livet!

Hemma!!

Hemma efter en fantastiskt vecka i Grekland. Har verkligen varit super skönt. Men som alltid är det ganska skönt att komma hem också. Bilder och en ordentlig redogörelse för veckan kommer i morrn eller så. Nu är jag för trött efter att ha varit på resande fot i typ 12 timmar.

Lycka!

Idag är dagen äntligen här! Dagen då vi åker till Grekland! Känns för jävla bar vill jag lova!

Väskan är packade och jag är mer än redo att åka.
Nu ska jag leta reda på Malins grekiska nr så vi kan ringa till henne i morrn eller så.

Ha det bra här hemma. Ses när vi kommer hem :)

Det sa bara pang!

Har precis haft värsta åskvädret här över oss. Regnade som bara den och nu är det lite svalare. Iallafall så länge det regna. Blixtarna var precis över där jag bor hann bara regna till ettusenett många gånger.

Det är ganska mysigt med åska och regnväder. Hade varit ännu mysigare om jag hade haft någon att hålla i handen. Undra vem det kommer bli som till slut håller min hand. Det är ganska spännande att vänta på den där personen som kommer hålla min hand. För en vacker dag kommer han kliva in i mitt liv.

Jag har ingen brådska men du behöver ju inte vänta allt för länge va!


Hit och dit, fram och tillbaks

Oj vilken stressig dag det har varit och den är inte ens slut än! Började med en sväng till Karlskoga. Det gick bra och hann med den tidiga bussen hem. Det var skönt. Sen blev det en stress vända på stan. Hittade inget av det jag ville hitta :( Men jag fick med mig ett snygg linne som är så långt så jag kan ha det som klänning. Sen cyklade jag hem från stan och jag trodde på riktigt att jag skulle smälta bort. Var så varmt så det var inte sant åt det!
Innan jag kunde åka hem svängde jag förbi skolan och lämnade in arbetet. Glömde så klart skriva ut biljetten på repro så det fick vi gör innan vi åkte till Malin. Hos Malin var det fika som gällde. Och oj vad jag fikade! Malin bjud på värdeshistoriens godaste muffins!

Nu ska jag sitta i soffan en timme innan jag ska tvätta. Hade tänkt att jag skulle städa innan vi åker i morrn, men tror inte jag orkar det. Ska väl diska så den inte står och luktar. Men resten tar jag när jag kommer hem.

Morgon stund har guld i mun

Vem var idioten som kom på det korkade talesättet? Det finns väl inge bättre än sovmorgon!? Men det fick jag inte idag för jag ska till Karlskoga och få delegering så jag kan ge medicin på jobbet i sommar. Känns så sjukt onödigt att åka in till Karlskoga för att mer eller mindre bara vända. Kostar ju en mindre förmögenhet att åka dit. Och jag ska vara där 10.30 men måste åka in till 9.35 det suger! Så det får bli en frukost på Som hemma.

Har så sjukt mycket att göra idag så jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop dagen. Kan inte dagen på typ 16 timmar istället för bara 12? Och kan inte stan ha öppet några timmar länge bara idag? Måste ju köpa det sista inför resan.
Men det hjälper inte att jag sitter här och gnäller. Nu ska jag göra mig klar och snart cykla till busstationen.

Cykeltur och shopping!

Cyklade till stan med Torsten för att shoppa men där var ju typ allting stängt eftersom det är röddag idag. Så det blev en sallad på Java och se begav vi oss till Marieberg. Det var varmt och svettig att cykla hela vägen dit från stan. Men väl framme på Mberg var det svalt och skönt. Lyckades hitta två linnen som får följa med till Grekland.
Totalt blev nog cykelturen på ca 3 mil. Ganska bra med tanke på att detta inte alls var planerat.
Ska nog ner en vända på stan i morgon igen och kolla om jag hittar någon mer underdel som jag kan ta med mig.

Detta shoppade jag!


Linnet med glassen på är från Gina Tricot
Randigt linne från Bikbok
Solglasögon från Glitter

Ny vecka!

Nu är veckan äntligen här, veckan då vi åker till Grekland. Nu är det inte alls länge kvar. Jag vet att jag tjatar om det här men det ska ju bli sååå kul!!

Idag ska jag skriva packlista och ta en vända på stan och köpa lite kläder som jag behöver till resan. Typ en strandklänning och några linnen. Kommer bilder i eftermiddag på mina eventuella fynd :)

Nu ska jag snart äta frukost och diska innan jag cyklar ner på stan.



Kanske världens godast Yoghurt!!

Lyxfrukost

Idag njöt jag och Camilla av sommaren och satt ute och åt frukost. Smakade väldigt bra vill jag lova!



Nu vet jag inte riktigt vad jag mer ska hitta på idag. Håller på att letar igenom garderoben efter kläder jag kan ha med mig till Grekland. Har hittat två-tre linnen som jag kan ta med mig. Får försöka hitta nån billig jeanskjol jag kan köpa och ta med mig. Sen kommer jag nog klara mig där borta en vecka. Sen när jag kommer ska jag försöka ta tag i det här med mat och träning så det kan bli kul att köpa kläder i höst. Kanske ska ge GI en ny chans. Ska ju bo hemma i typ sju veckor och där kör dom med GI så det kan ju vara praktiskt om jag också gör det. Men jag ÄSLKAR ju potatis så det kan bli tufft. Får det hur det blir.

Söndag?

Idag är det söndag va? Jag har varit ledig för länge så jag har knappt koll på dagarna längre. Men om det är söndag idag så betyder det att det är bara två dagar kvar till onsdag och då åker vi till Grekland! Ååå vad jag längtar!



Igår var jag hemma hos Camilla och firade hennes examen och åt mat. Och oj vad vi åt! Camillas pappa är för bra på att laga mat måste jag säga! Helt perfekt grillat kött. Så där får aldrig jag mitt kött. Måste va en pappagrej, för min pappas kött blir också bra. Men sen har dom väl typ 30 års grillerfarenhet mer än vad jag har. Kanske har med det att göra också.

Dagen ska nog spenderas i solen. För idag ser vädret strålande ut!

Kort dag idag

Men så blir det ju när man sover till typ 13. Har inte fått nåt gjort idag. Men det bryr jag mig inte om för jag har sommarlov!
Senare idag ska jag hem till Camilla med familj och fira hennes examen. Kommer nog bli trevligt. Lite läskigt att träffa hela Camillas släkt. Men det kommer nog gå bra.

Kollade även vädret för nästa vecka när vi är i Grekland.
Så här ser vädret ut i Örebro.

Sunday05 June Monday06 June Tuesday07 June Wednesday08 June Thursday09 June Friday10 June Saturday11 June Sunday12 June Monday13 June
Partly cloudy Rain showers Rain Rain showers Rain Rain Rain Rain Rain
19° 21° 22° 24° 20° 23° 25° 23° 20°
mm 1.6 mm 4.6 mm 3.7 mm 10 mm 12 mm 1.9 mm 2.0 mm mm
Gentle breeze, 5 m/s from east Gentle breeze, 4 m/s from southeast Gentle breeze, 4 m/s from south Light breeze, 2 m/s from southeast Gentle breeze, 4 m/s from east-northeast Light breeze, 3 m/s from east-southeast Light breeze, 3 m/s from east-southeast Light breeze, 2 m/s from east-southeast Light breeze, 2 m/s from west
Och så här ser det ut på Rhodos!!

Sunday05 June Monday06 June Tuesday07 June Wednesday08 June Thursday09 June Friday10 June Saturday11 June Sunday12 June Monday13 June
Partly cloudy Fair Fair Fair Partly cloudy Fair Fair Fair Fair
24° 26° 25° 25° 27° 26° 23° 23° 22°
mm mm mm mm mm mm mm mm mm
Moderate breeze, 6 m/s from northwest Light air, 1 m/s from west Light breeze, 2 m/s from west-northwest Gentle breeze, 4 m/s from northwest Light breeze, 3 m/s from west-northwest Light breeze, 3 m/s from west Moderate breeze, 6 m/s from northwest Gentle breeze, 5 m/s from west-northwest Moderate breeze, 6 m/s from west-northwest
Ser för jävla bra ut måste jag säga!!

Varma sommarnätter

Hemma igen efter bio och en kväll på uteservering. Satt ute i bara klänning och det var till och med varmt. Då passa det bra med en kall öl och trevliga vänner. Har verkligen varit helt underbart väder idag. Blev en promenad hem, inte själv för det går inte att gå ensam hem som tjej i Örebro.

På bion såg vi Pirates 3. Den var oväntat bra. Inte lika bra som ettan, men bättre än tvåan. Helt klart sevärd iallafall.
Träffade även mitt ex och lämnade tillbaks lite grejer som jag har haft kvar som var hans. Skönt att ha det gjort. Då slipper jag ha något mer med honom att göra.

Här hemma har jag nu fastnat framför en film på trean som verkar riktigt bra. Får väl se om jag orkar se klart den.

Känslor försvinner inte så lätt som man önskar. (Berättar för dig i morrn vad jag menar).

Ut i solen!

Ska snart ta mig ut i solen och försöka få nåt som liknar färg innan Greklandsresan. Vill ju inte att jag ska blända dom andra på stranden när solen reflekteras mot min kropp. För det är lite så det är ju nu :P Men det ska jag ordna idag.

Ska även till optikern och fixa linser. Gött att kunna använda solglasögon igen!
Och ikväll blir det bio!

Bara så där bra!

Allting känns bara så där bra just nu. Helt utan anledning egentligen. Det bara känns bra. Kanske är det sommaren och det fina vädret som gör det. Kanske är det alla äventyr som väntar runt hörnet som gör det. Bryr mig egentligen inte om vad som gör det, bara njuter av känslan.

Sen måste jag säga att så snygg borde inge få vara!

Hemma igen!

Att komma hem efter man har varit borta ett par dagar måste vara det bästa son finns.
Var riktigt trevligt i Uppsala hos kusinerna. Nästa gång en mina kusiner tar studenten är om tre år och då är jag 27 år! Det är helt sjukt!

Gårdags kvällen spenderades i goda vänners sällskap. Snart börjar folk åka hem för sommaren och det är riktigt tråkigt! Tycker att alla kan stanna kvar här i Örebro för alltid!!

Har även registrerat mig på min sommarkurs och lämnat studieförsäkran. Hoppas pengarna kommer riktigt snart. Är typ pank igen. Det kostar att ligga på topp :P

Ikväll ska jag leka med Camilla. Vet inte vad vi ska göra. Men det blir säkert trevligt. Det brukar det bli!