Paj lite överallt

Känner mig lite paj överallt just nu. Ryggen är ett rent helvet. Men har köpt Voltaren T och det hjälper allt lite grann. Men nu har jag ont i halsen också! Men det är väl inte så konstigt om jag skulle bli sjuk. Är ju ute hela dagarna tillsammans med massa barn som säkert har tusen olika bakterier i sina små kroppar. Men det är bara att bita ihop. Kan ju inte gå och bli sjuk innan först veckan är slut!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova!

Tigrar och blåbär

Idag har vi varit i skogen hela förmiddagen. Vi har letat tigrar och blåbär. Hittade mer blåbär än tigrar måste jag ju säga. Lustiga saker barn får för sig. En av pojkarna var säker på att vi skulle hitta tigrar och blev väldigt besviken när vi slutade leta. Eller besviken var kanske i underdrift. Skulle nog säga att han var smått hysterisk.



Nu vill jag hitta på något att göra. Träffade Nollor på bussen hem och blev lite avundsjuk på vad kul dom kommer ha nu i tre veckor framåt. Jag vill göra nåt. Känner mig pigg idag och vill ut och träffa folk eller bara snacka skit med nån.

Det är jobbigt att jobba!

Andra dagen på jobbet är avklarad. Och jag är så trött. Så trött så jag knappt vet vad jag själv heter. Idag har det varit många barn och två nya små ungar. Dom är verkligen för mysiga i den där åldern. Och idag har det till o med varit fint väder. Soligt och varmt! Så har nog varit inne kanske en timme idag på jobbet. I morgon ska vi ut i skogen så jag hoppas på fint väder i morgon med!

Första dagen

Nu har jag avklarat första dagen på nya jobbet. Känns riktigt bra! Trevliga och hjälpsamma kollegor och söta barn. Är helt slut i huvudet nu dock. har verkligen varit en dag full med massa information och intryck. Kommer nog behöva en vecka eller så innan jag har kommit in i allt och fått kolla på läget. Sen ska jag ju lära mig namnen på alla barnen. Men det kommer nog snart.

Nu ska jag dö i soffan!

Ingen lazy day

Haha detta med en latdag gick ju åt skogen. Efter lunchen åkte jag och Malin till marieberg och gick där fram till 18 :P Men det var trevligt. Fick lite handlat också. Men legginsen jag köpte passa inte så jag måste ner på stan i veckan. Ska kolla på ett par andra röda på vero moda och hoppas att dom passar bättre. Annars får jag väl leta på nåt gammalt i garderoben. Funkar ju det med.

Nu ska jag bara glo på tv och inte lyfta ett finger!

Lazy day!

Min sista söndag innan jobbet börjar. Hade tänk att låta denna låten vara mitt ledmotiv idag



Men innan det ska jag på stan och luncha med ett par kompisar. Och efter det ska detta vara mitt ledmotiv!!

Det här med rubriker...

...är fan inte lätt!!

Nu när det är sagt kan jag ju gå över till det jag skulle skriva om.
Hemkommen efter en väldigt trevlig kväll hos Marie. Det bjöds på mat och efterrätt och massa prata. Alltid trevlig med en lugn och skön hemmakväll. Nu ska jag sova. Och i morgon blir det lunch på stan tillsammans med Camilla och Malin. Sen ska jag bara njuta av min sista lediga dag innan jobbet börjar. Ser framemot måndag en med skräckblandad förtjusning måste jag säga.

Tack för idag!

Promenad

Gick ut på en promenad och det var riktigt skönt! Kanske inte den raskaste eller längsta promenaden som skådats. Men det var iallafall en promenad. Vart ca 35mn. Måste ju börja nån stans. När jag har kommit in i jobbet ska jag skaffa mig ett simkort på Gustavsvik så ska jag börja simma där. Känner inte att det är någon vits med det förens jag kommit in i jobbet. Då blir det för mycket förändringar på en gång. En ska i taget.

Soligt

Solen skiner där ute och och här inne sitter jag. Jag borde verkligen gå ut och njuta av solen. Kanske ta en liten promenad iallafall. Vi som lever i den här delen av världen måste ju ut och njuta av solen så länge den visar sig. För i vinter får vi ju inte så mycket sol. Nej ut och rör på sig en stund. Om en stund...

Jag och boken

Nu har Camilla och Hanna åkt hem. Vart en väldigt trevlig kväll med tacos och massa prata.

Nu ska jag krypa till sängs med min bok. Kan verkligen rekommendera Ken Folletts bok En värld utan slut. Det är den fristående fortsättningen på Svärdet och Spiran som har gått som serie på tv. Riktigt bra böcker och serien var också riktigt bra. Rekommenderar dessa böcker för dom som inte skräms av att det är över 1000 sidor i boken.


Myskväll!

Ikväll blir det mys med Hanna och Camilla!

Fredag!

Så var det åter igen fredag! Idag ska jag fixa massa saker med Camilla inför flytten och låna böcker till henns engelska kurs. Och ikväll ska vi käka tacos och kanske kolla film. Och då kommer även Hanna hit. Har inte träffat henne på hela sommaren. Ska bli super kul att träffa henne igen!

Jag har haft så sjukt svårt att somna ett par kvällar nu. Det är inte alls likt mig, jag brukar somna inom typ 10-15 min när jag gått och laggt mig. Men nu har jag legat och vridit och vänt mig bra länge. I går jagade jag mygg också. Alltså dras dom till öron? Kan ju inte sova med det där förbannade surrandet i öronen. Men iallafall! Hoppas jag kommer in i sovandet snart igen. Men det kommer nog inte vara något problem när jag börjat jobba.

Kommer bli tomt



Sitter och läser en intervju med en av dom snälla människorna som jobbar på ett av caféerna på Campus. Och det slog mig precis att jag kommer inte gå dit nåt mer och beställa en cafe latte med hasselnöt något mer. (Det är min och Camillas favorit kaffe där.) Och det känns väldigt tomt.

Kommer bli tråkigt att inte hänga på campus med alla andra i höst. Jag kommer sakna det dyra kaffet som finns i forumhuset. Jag kommer sakna att fördriva tid med tipspromenader och annat strunt när jag egentligen ska flytta. Jag kommer till och med att sakna att gnälla över allt plugg och alla böcker som ska läsas.

Jag har ju varit Student, och där är det verkligen student med stort S som gäller, så länge och det har varit en så stor del av den jag är och nu är det helt plötsligt borta. Jag kommer sakna att gå ut och ta en onsdags öl, en öl som gärna blir flera öl. För det går ju inte när man ska vara vuxen och ansvarsfull. Men jag har hört att man kan gå ut och vara nykter. Får väl prova det helt enkelt :)

Fem härliga år av mitt liv är nu över. Och jag hoppas och tror att jag har tagit rätt beslut att gå vidare och börja jobba. Men det kommer kännas tomt och tungt till och från. Kanske till o med lite ensamt. Men jag vet att jag kommer fortsätta umgås med flera av dom underbara människor jag lärt känna under mina år på universitet. Jag ska ju förtusan flytta ihop med en av dom!



Med det sagt vill jag tacka för dom fina fem år jag haft på Örebro universitet. Jag kommer sakna det, det vet jag.


Jag har fått jobb!!

Jag har fått jobb!! Fick jobbet på den förstaintervjun jag var på igår. Den som jag tyckte gick så dåligt. Så nu har jag fått ett vikariat fram till 15 juni. Känns super kul och spännande. Så på måndag börjar jag mitt nya jobb på en Ur&Skur förskol så jag måste skaffa mig vettiga kläder att ha ute på jobbet. För dom är ute större delen av dagarna även när det regnar. är verkligen jätteglad!!

Idag igen

Japp idag ska jag iväg på intervju igen. Är riktigt taggad för den här. Skulle ju vara så skönt att få ett jobb här i Örebro. Men jag tar det jag får skulle jag tro.

Jag köpte ett par skor i tisdags. Men jag har sån ångest för dom där skorna. Dom är verkligen super snygga! Men ganska  så dyra. Så jag hoppas jag får mycket lön i morgon så jag kan behålla skorna annars får dom flytta tillbaks till butiken. Men jag är ju så kär i skorna!

Här är min fina sko!!

Hoppas det trillar en enorm lön i morrn så jag kan ha råd att unna mig dom här skorna!!

2/3 intervjuer avklarade

Hemma efter en dag med mycket väntan! Har iallafall avklarat två av tre intervjuer. Den första idag kändes inte alls så bra. Vet inte riktigt vad som gör att det inte kändes så bra. Men den andra i Kumla kändes väldigt bra. Var två väldigt trevliga rektorer som intervjuade mig och samtalet flöt på bra och jag hoppas dom fick en positiv bild av mig.

I morgon ska jag på ytterligare en intervju. Ska bli skoj det med!

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska kanske ut ikväll men det blir en nykter och tidig kväll om jag går ut. Måste ju vara på topp i morgon!

klar, färdig och redo!

Är mer eller mindre redo för dagen. Ska bara slänga på mig lite smink sen är jag klar för dagens äventyr. Är inte direkt nervös än. Men lite pirrigt är det allt. Men tror nog hjärtat kommer sitta uppe i halsgropen när jag ska in på första intervjun. Och jag vet att jag kommer sitta och stressa på bussen till Kumla. Har bara 15 min på mig att hitta rätt, men jag vet typ vart jag ska så det ska nog gå bra. Återkommer i eftermiddag hur det gick. Nu smink och packa väskan :)

Pirrigt!!

Nu börjar jag bli liter nervös inför morgondagen. Två intervjuer i morgon. Ska bli väldigt spännande att få prova på det. Har även en intervju på torsdag. Som jag är riktigt taggad för. Kännas som en bra och trevlig förskola här i Örebro. Kan ju bli marigt att pendla till Kumla med tidiga öppningar men det går kanske att lösa på något sätt. Får se vad som sägs i morgon. Dagen har spenderats tillsammans med Camilla. Började på Java med den gudomligt goda parmamackan dom har där och en latte till det. Sen har vi varit duktiga och varit till banken och öppnat ett konto till när vi ska flytta ihop. Så nu är det avklarat. Hann även med lite shopping. Blev ett par byxor, ett par fantastiska skor och lite annat bra att ha som balsam. Nu ska jag snart sova och ladda inför morgondagen!

Kompis det går bra nu!

I morrse ringde det från en annan förskola här i Örebro. Så o morgon ska jag på två intervjuer. En här i Örebro och en i Kumla. Ska bli super spännande. Så håll tummarna för mig i morgon! Nu ska jag ner på stan och träffa fina Camilla för frukost på Java. Ska även shoppa lite grejer som jag behöver. Kommer ju pengar på fredag så idag ska det spenderas lite :)

Pirr i magen!

Fick ett väldigt roligt samtal nu på morgonen. Jag ska på anställningsintervju i Kumla på onsdag. Det är på någon förskola. Har sökt så mycket jobb så jag har nollkoll på vad det är för tjänst. Men jag är glad att jag ska få komma på intervju. Hade nästan börjat ge upp hoppet. Men det har vänta nu. Är verkligen jätteglad! Ska bli spännande att få se hur en intervju går till. Visst jag har ju varit på andra intervjuer tidigare men ingen för ett jobb inom skolan så det ska bli spännande. Idag blir det även hemfärd till Örebro så jag ska väl packa väskan och såna grejer. Sak bli så skönt att få komma hem igen!

Semester!

Precis gjort mitt sista arbetspass på sommarjobbet. Så nu har jag en hel veckas semester innan skolan börjar! I morgon blir det hemfärd till Örebro och då lovar jag att jag ska hålla bloggen vid liv mer än vad jag har gjort nu under sommaren. Nu ska jag göra ingenting ett tag!

Hemmåt igen

Idag är sista dagen i Örebro. Har varit en fantastisk helg. Träffat flera av mina underbara vänner och bara haft det bra. Tyvärr ser detta ut att bli min sista Örebrotripp innan jag slutar jobbar. Pengarna tycker jag ska hålla mig hemma i Karlskoga. Men på onsdag är det Göteborg som gäller! Men innan det två dagar med jobb. Men det blir kul när pengarna kommer!! Nu ska jag försöka röja lite här hemma innan jag åker iväg.