God morgon

Sitter på jobbet och ska snart börja jobba. Skönt att sluta kl 15 idag. Mindre skönt att åka hemmifrån 05,45. Men idag var sista dagen jag åkte buss till jobbet för från o med måndag kommer jag ha promenadavstånd. I vinter kommer jag nog klaga över att det inte går någon buss. Men det problemet får vi ta då.

Ikväll är det after work tillsammans med jobbet. Vår förskola och dom andar här i området. Ska bli trevligt.

Just ja kom på vad det mer var jag störde mig på igår. Men det kommer i ett annat inlägg. Vill ju inte sabba morgonen med att vara allt för bitter.

En till sak. En kul sak. En riktigt kul sak. Eller kanske inte för er men för mig. Jag har på något mysitiskt vis gått ner 7kg sen i sommras. Tänk vad bra det är att sluta äta godis och ha bra rutiner. Ska verkligen fortsätta med det jag gör nu. Vet dock inte riktigt vad det är jag gör. Men det verkar funka. Så jag klagar inte!

Nej nu ska jag gå och plocka fram frukost till barnen som borde börja dyka upp snart.



Skadeglädje och sol

Skadeglädje är sannerligen den ända glädjen! Idag när jag åkte hem från jobbet så var det biljettkontroll på bussen. Och det var en som inte hade biljett. Vet inte varför men personen inte hade någon biljett men han fick iallafall böter på 545kr. Där kan vi snacka om en dyr bussresa!

Och solen sken hela dagen på jobbet idag. Var säkert bort åt 20 grader i solen idag. Det och en rolig bussresa. Vilken toppen dag! Och jag mår bättre blir ju bara bättre och bättre.

Har även varit duktig och ringt till körskolor idag. Har hittat en som har lektioner ganska sent på dagarna och bra priser får nog bli den. Vet inte så mycket om den. Men den får nog bli bra.

Nu ska jag glo på tv en stund och sedan packa några lådor.

Bitter listan fortsätter

Kom på en ny sak som jag stör mig på!
  • Personer på bussen som sitter och tar upp fyra platser genom att sitta med fötterna på sätet snett emot och väskan på det andra. Detta är inte okej när det finns folk står på bussen. Ta ner fötterna för i helvete!
  • Tror det var något mer jag störde mig på idag. Men mins det inte. Då kan det ju inte ha varit så farligt :)

Annars har det varit en ganska tung dag. Har känt mig hängig och inte helt hundra. Men har köpt ipren nu så jag ska nog överleva resten av veckan. Hoppas verkligen jag orkar följa med på after work på fredag men vi får se hur det blir med den saken.
Piggnade till lite nu på kvällen och lyckades packa en till låda. Nu är alla bestick och tallrikar ner packade iallafall. Eller alla utom en tallrik och en kniv och gaffel. Nu måste jag ju diska iallafall. Får se om jag orkar packa den sista lådan jag har här hemma ikväll. Har massa kvar och vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Men det löser sig. Det gör det alltid.

1 vecka kvar!

Nu är det bara en ynka vecka kvar tills flytten. Känns som att det var igår vi skrev kontrakt. Ska bli så skönt att flytta! Just nu har jag lådor i hela lägenheten. Har inte packat något idag. Men just nu tvättar jag. Skyller på det. Får packa mer i morgon. Då ska jag packa dom två lådorna jag har kvar så jag vet hur många jag måste köpa på onsdag.

Annars rullar vardagen på med jobb och ja mer jobb. Känns som att det är det ända jag gör. Men jag trivs himla bra så det gör inte så mycket att det är mycket jobb. På fredag har vi after work. Ska bli trevligt att träffa några utav kollegorna utanför jobbet. 

Men nu ska jag gör inget och hoppas att sakerna hoppar ner i lådorna av sig själva :)

Packar och packar

Oj vad jag har packat idag. Har nu packat sju lådor och har bara två kvar. Men jag har nog saker för minst 5 lådor. Så jag måste nog ta mig till ÖoB eller nåt sånt för att köpa fler lådor. Har även packat ner större delen av mina kläder. Tre ikea påsar och har massa tvätt som ska tvättas och som måste få plats nånstans. Har för mycket saker.

Nu ska jag planera något att äta. Popcorn känns som en bra plan :)

Packar ner mitt liv

Håller på att packa inför flytten. Känns lite som att jag packar ner mitt liv som varit och går vidare till något nytt. Något nytt och spännande. Studentlivet är över och det är hög tid att gå ut i det verkliga livet.
Det är helt otroligt vad mycket skit man samlar på sig under ett liv och det är ändå bara ett årsedan jag flyttade sist och rensade ut massa saker. Men det är nog hälsosamt att rensa ut lite saker med jämna mellanrum. För sakerna betyder ju inger egentligen. Det är ju minnena som har med sakerna att göra som betyder något.

Nu har jag filosoferat färdigt och ska gå bort till Camilla (min blivande roomie) och hämta flyttlådor.


En saknad

Jag trivs verkligen som singel. Tro inget annat. Älskar att bara ha mig själv att oroa mig för, att kunna göra vad jag vill utan att behöva ta hänsyn för någon annan. Kunna stanna ute hela natten om jag vill och inte tänka på att någon sitter hemma och väntar. Men ibland saknar jag att ingen sitter hemma och väntar på mig. Ibland skulle jag vilja ha någon som håller om mig när jag ska sova. Någon att titta på dålig film tillsammans med och ligga och pratat med i sägnen på söndagsmorgnar. Ibland smyger sig den där känslan av saknad på. Jag tycker inte om när det händer. Så nu ska jag snart skaka av mig den känslan och fortsätta leva MITT liv precis som jag vill.

Segis

Idag är jag en riktig segis. Börjar känna mig krasslig. Skulle egentligen på fest ikväll men jag tror jag får strunta idag. Har inte tid att bli sjuk igen. Så jag ska nog ha en dejt med Ben&Jerry´s istället. Kanske lyxa till det och hyra en film. Är väl som vanligt inget på tv. Plus att på tv förstör dom alla filmer med reklam!

Idag SKA jag börja packa. Har väntat på tok för länge med det. Har som mål att ha packat på lådorna jag har innan onsdag så jag hinner köpa fler om jag behöver det innan helgen. och packa det sista då.

Nej nu ska jag kanske fixa något att äta.

Torsdagsfika

Idag har jag fikat med en kollega. Var väldigt trevligt. Vi fikade på Java, jag åt så klart en egen komponerad sallad och en hallonpaj. Oj oj vilken god hallonpaj.

Nu ska jag kolla på dålig tv och gör inget resten av kvällen. Och fundera på om sakerna här hemma tänker börja packa ner sig själva snart. Hoppas det!

Vår gamle vän

Igår var vår gamle vän Onsdagsöl på besök. Föröl hemma hos Sara och sedan vidare till Stallyktan. Himla trevlig pub. Och det går ju till o med att sitta där och prata utan att skrika sig hes. Och ölen är god! Kan ju inte bli bättre. Och som vanlig fick vi reda på för mycket om varandra. Det är farlig att leka lekar på fyllan.

Själv hade jag bestämt att jag skulle åka hem kl 23. Så blev det så klart inte. Kom väl hem nån gång efter 24. Inte så kul kl 5.30 när klockan ringde. Men det var bara att gilla läget och kliva ur sängen. Men mår rätt bra idag. Blev ju bara fyra öl igår.

Nu sitter jag på jobbet och har rast ska snart ut till barnen igen. Efter jobbet ska jag och fika med en kollega. Det ska bli trevligt. Kul att umgås lite utanför jobbet också.

Bitter tisdag!

Okej nu ska jag spy lite galla över allt möjligt!

  • Man har inte zlipperal ute bland folk! Det kan vara sött på 3-4 åringar men INTE på 34 åringar!
  • Leggins är INTE byxor och ska därför inte användas som byxor. Det spelar ingen roll hur platt och snygg mage man har. Det är INTE byxor. Så dra ner tröjan för i helvete!
  • Måndagar INTE bar dagar att ha fest på. Din granne ska kanske gå upp och jobba. Visa respekt för fan!
  • Fortsätt bak i bussen så dom som ska kliva på inte behöver stå precis vid dörren. Det finns mer plats där bak så fortsätt bak i bussen!
  • Är du osams med ditt ex straffa INTE ditt ex genom att inte låt honom träffa sitt barn! Barn behöver sina pappor också!
Nu tror jag att jag är klar. Lite lagom bittert så där. Men nu har jag fått det sagt och kan gå vidare med mitt liv.

APT

Idag har vi haft APT tillsammans med vår förskolechef. Var väldans massa saker som skulle avhandlas. Och det blev en massa ny saker att planer in i kalendern. Som studiedagar och föreläsningar.

För övrigt har det varit en bra dag. Men det spöregna på förmiddagen så alla barnens kläder blev blöta. Och på eftermiddagen var det ju väldigt kul att leka i leran så då blev dom leriga istället. Men om vi bort ser från det har det varit en trevlig dag på förskolan.

Nu ska jag snart få lite färg i håret så den fula utväxten försvinner. Verkligen läge för det!

Så var även denna helg över

Jaha då var den här helgen också slut. Har varit en bra helg. Hunnit träffa några vänner och idag har jag inte gjort nåt. Ganska skönt med en sån dag innan det är dags för en ny jobbvecka.
Skulle ha börjat packat idag men det blev inte riktigt så. Men jag har två helger på mig och två veckor så jag ska nog hinna få ner mina 22kvm. Känns konstigt att flytta. Men samtidigt ska det bli jätteskönt att få ett riktigt kök och ett badkar. Sen skadar det ju inte att jag ska flytta ihop med världens bästa Camilla.

Nu ska jag snart ta en dusch och sen sova. Ny vecka med massa spännande saker drar ju igång i morgon.

Calleth you, cometh I

Nu är det över. Det är slut. The Ark har gjort sin sista spelning. Det var fint och riktigt bra. Och dom spelade några låtar som inte spelas så ofta. Som Disease! Det var ren lycka när jag hörde dom första tonerna. Det är andra gången jag hör den låten live. Det som var sämre med spelningen var att dom var på Gröna Lund. Varför väljer dom ett ställe som grönan? Hade ju varit bättre om dom varit på Skansen eller nåt sånt. För nu stod folk som i gångar och där blev ljudet väldigt konstigt och burkigt.

Det kommer bilder så fort syster har lagt upp dom på dayview.

The ark i morgon!

I morgon är vi ett glatt gäng som styr kosan mot Stockholm och Gröna Lund. För där spelar The Ark för sista gången. Sista gången nånsin. Känns så himla tråkigt. Kommer sakna dom och deras musik. Men som tur är så har dom ju hunnit släppa ett gäng skivor som alltid kommer finnas kvar!

Idag har jag jobbat. Som vanligt. Men det har varit trevligt soligt och glada barn. kan inte bli bättre än så. Hade även föräldramöte nu på kvällen. Det var ganska tråkigt. Vi fick inte ens fika :P

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Men först ska jag skrapa en trisslott och bli miljonär!

Tisdag hela dagen lång

Idag har det varit tisdag hela dagen även om jag har trott att det har varit onsdag både två och tre gånger. Dagen har känts så lång! Men det har varit en bra dag. Våra två inskolningar har börjat vant sig vid att vara på förskola hela dagarna. Så nu börjar det lugna ner sig på dagarna hos oss.

Sen har jag ju hunnit umgås med Camilla också. Blir inte så mycket sånt nu när jag jobbar och hon har fullt upp med sitt. Men det blir det ändring på om typ 2-3 veckor när vi flyttar ihop. Ska bli riktigt kul.

Nu ska jag nog äta nåt. Kanske en frukt eller två. Är nämligen lite hungrig i magen.

Tack å lov för måndag!

Äntligen är det måndag igen. Tror det är första gången jag känner så. Var verkligen glad när klockan ringde i morrse. Och det kanske inte är så konstigt efter att ha suttit hemma hela helgen. Och det har varit en riktigt bra dag på jobbet. Få barn och bra väder, iallafall på eftermiddagen.

Sen har vi haft festplaneringsmöte. Vi är ett par stycken som ska ha fest ihop om några veckor. Så det är mycket som ska planeras och enas om med fyra starka viljor. Men det kommer nog bli grymt!

Förövrigt längtar jag till på fredag för då ska jag se The Ark!

Tråkhelg

Kan ha haft den tråkigaste helgen på evigheter! Har suttit hemma i soffan och glott på serier hela helgen. Och idag råkade jag sova till 11.20 det var ju inte riktigt planerat. Men nu ska jag nog försöka röja lite här hemma. Eller iallafall ta hand om disken. Typ allt är använt. Och ska nog även försöka röja det värsta i resten av lägenheten.

Men nåt positivt kan jag ju komma med iallafall. Ikväll blir de förmodligen bingolotto med Camilla. Det ska bli kul. Har inte träffat henne på hela veckan.

Nu första diskomgången.

Fortsätter kurera mig

Jaha lördag och fint väder och här inne sitter jag och kurerar mig. Känner mig bättre idag än igår. Men jag ska nog hålla mig hemma och ta det lugnt idag med så jag verkligen blir frisk. Vill ju inte stanna hemma mer från jobbet. Men jag har verkligen svårt för det här med att sitta hemma och ta det lugnt. Det blir så ju tråkigt!

Ska väl kanske fortsätta kolla på The 4400 som jag började titta på igår. Vet inte riktigt om jag gillar den serien men den har nog potential.

Kul med helg...

Nja inte direkt. Var tvungen att stanna hemma från jobbet idag. Inte alls kul. Sen blev det en sväng till vårdcentralen med halsen som är totalt igen korkad. Är svullen och slemmig. Men hade tydligen inte halsfluss och knappt nån feber. Men jag har en inflammation i halsen så jag fick kåvenpenin utskrivet och ska äta det i typ 10 dagar. och om jag inte blir bättre i halsen ska jag komma tillbaks till vc. Hoppas jag mår bättre i nästa vecka. Vill inte missa mer jobb. Känns tråkigt att lämna kollegorna i sticket.

Så detta är mitt fredagssällskap:P



Det måste ju vara det bästa med att vara sjuk. Då får man leva på glass utan att ha dåligt samvete. Plus att glass är det ända jag kan äta utan att det gör ont i halsen. Den här smaken var grymt god!

Pensionärs varning!

Japp jag närmar mig pensionen med stormsteg! Idag har jag lagt puzzel och spelar bingolotto. Men det duger bra som söndags nöje för mig. I morgon drar en ny arbetsvecka igång. Känner mig lagom utvilad och redo för en ny vecka.

Nu ska jag sitta här i soffan och inte gör så mycket mer idag.

Helgen som paserat

Snart är den här helgen slut. Väldigt tråkigt! har haft en riktigt bra helg.
Fredagen spenderades hemma hos Hanna och Jonathan med fotbollstittande. Och Camilla var så klart också med.

På lördagen var jag på loppis och fyndade puzzel till mig och Camilla. Vi är pensionärer och är stolta över det! Sen åkte jag och Hanna och kollade på division fem fotboll. Jonathan stod i mål och det kunde ju gått bättre för Kumla. Men det var trevligt ändå. Solen sken och Hanna höll på att få oss utvisade :P Att jag titta på fotboll två gånger under en helg måste vara första gången i världshistorien det händer! jag gillar ju inte sport. Men det fanns en del att titta på under lördagens match.

Igår kväll vart det Strömpis. Med massa trevligt folk. Vart en trevlig kväll. Jag skulle ju vara nykter. Men det sket sig som vanligt. Men är inte alls bakis idag så det är lugnt.

Och idag är det söndag :( Ätit bakismat, ska tvätta och diska och nu tittar jag på trestegs finalen. Heja Christian Olsson!


Första veckan

Fösta veckan på nya jobbet är över. Och det känns så jävla bra!! Trivs verkligen. Trodde inte att jag skulle trivas så bra. Det här med natur är ju inte riktigt min grej och jag trodde inte att jag skulle tycka att det var så kul att jobba med så här små barn. Men det är verkligen jättekul! Kommer bli ett väldigt roligt år!

Ikväll ska jag hem till Hanna med Camilla och titta på fotboll. Hur gick det till? jag gillar ju inte fotboll. Men med rätt sällskap blir det säkert trevligt. Ska iallafall bli trevligt att komma ut och träffa lite folk.

Just ja! Idag bytte jag min första blöja. Inte det trevligaste jag gjort. men jag överlevde det också :)

barn är farliga!

För dom är fulla av bakterier och sjukdomar! Med andra ord är jag genom förkyld. Ont i halsen och har nog även haft lite feber idag. Och ryggen den ska vi inte ens prata om. Det är tungt att bära runt på barn hela dagarna. Men om vi bortser från allt det så är det riktigt roligt att jobba med barn. Dom är för det mesta väldigt glad och trevliga.

Nu ska jag nog dö i soffan en stund innan jag fixar nåt att äta.