Snark!

Är sååå trött. Jobbat 11h idag. Och det är många timmar på mitt jobb. Men jag klagar inte. Är väldigt glad och tacksam att jag har ett jobb. Jobbar två dagar till sen har jag tre lediga dagar och då ska jag minsan till Örebro.

Helgen ser ut att bli väldigt bra. Fika på Java på fredag med bästa Camilla. Fika hemma hoa Malin. Och på lördag kväll blir det utgång med gamla gymnasiekompisarna Sara och Camilla. Ska bli grymt kul att träffa dom igen, var längesen nu igen.

Men nu ska jag nog sova så det blir helg snart!

Två lediga dagar

Nu har jag ledigt i två dagar. Idag har jag inga planer alls. Skulle vilja åka hem till Örebro. men det vill inte min plånbok. Plus att jag har körlektion kl 7.30 i morrn så det är ingen större idé. Borde väl plugga idag. Men det känns inte så lockande. Får väl se vad som händer idag.

I morrn är det körlektion som gäller. Ska bli kul. Skönt att komma vidare. Börjar bli tråkigt att köra runt i villakvarter. Ska även träffa Jossan för en fika i morrn. Det ska bli trevligt var ett tag sen vi såg nu.

Men mest av allt vill jag bara ha helg så jag får åka hem till underbara Örebro. Har verkligen tröttnat på att jobba och bo här hemma nu. Saknar mitt liv i Örebro.

Söndag och hemfärd

Idag är det återigen söndag. Har lite måndagsångest. Ska jobba i morrn igen. Men är ledig tisdag-onsdag så det är ganska lugnt med jobbångesten idag.
Innan jag åker hem ska jag luncha på Java tillsammans med Camilla. Är verkligen jätte tråkigt att vara hemma i Karlskoga och inte kunna träffa vännerna när jag vill. Men det är bara typ 5 veckor kvar av sommarjobbet sen är jag hemma i Örebro igen :) Kommer bli riktigt skönt!!

Nej nu ska jag göra lite nytta snart. Typ bädda sägen och diska lite.

Hej igen!

Hej bloggen det var inte igår!
Vet inte riktigt vad som har hänt sen sist eftersom jag inte mins när jag skrev sist.
Men just nu händer det inte så mycket. Är hemma i Karlskoga och jobbar och sliter. Eller sliter var väl kanske att överdriva det hela en aning. Men jobbet rullar på och jag trivs ganska så bra.

I helgen är jag faktiskt hemma i fina Örebro. Känns skönt att sova i min egen säng och ha tvn och datorn för mig själv. Ikväll ska jag på Harry Potter tillsammans med Camilla och Sara. Ska bli riktigt kul att se den och träffa Camilla och Sara. Träffade Camilla en sväng igår men det blev inte så länge då jag skulle iväg.

För övrigt vaknade jag med jordens bakishuvudvärk utan någon fylla igår. Det är inte helt okej. Men nu blir det in kopp kaffe det kanske hjälper!

Jag vill också gå på PIP!!

Idag börjar Putte i parken och jag vill också vara där! Tänk att ha The ark runt husknuten men inte ha råd att gå! det är inte helt okej! men jag får njuta av minnena av Peace&Löööve! Slänger upp lite bilder från vår vecka där.











En grym vecka tillsammans med två grymma vänner!

Tråkigt

Jag har tråkigt. Vill göra nåt kul!!