Snart helg!!

Och jag längtar som bara den!! Ska iväg på en lite Värmlands weekend. Börjar på fredag i Karlstad hos lillasyster som har inflyttningsfest. Vidare till Kristinehamn och träffa fina Jenny. Som jag inte har träffat på toklänge. Ska verkligen bli super trevligt att få träffa henne igen! Och lillasyster också så klart.

Nu blir det greys!

Epic seal fest

Ikväll vart det en sväng till Sara och träffa lite gamla sälar. Längesen jag träffa många av dom. Det var lika trevligt som alltid. I morgon blir det lite mer fest. Då en kompis snart ska flytta från Örebro. Ska bli kul att festa till lite. Blir ju inte så mycket sånt när man jobbar. Men det är riktigt skönt att komma ut och träffa lite folk ibland.


SEAL!!

Nu ska jag slappa i soffan innan jag tar en tidig kväll. Det är jobbigt att öppna på jobbet!!

Mystorsdag

Idag är det torsdag och jag och Kombon ska ha lite mys. Vi ska spela bingolotto, vinna minst en resa och äta fruktsallad. Inte helt fel så här inför sista jobbdagen. Ska verkligen bli skönt med helg. Har endel inplanerat men ändå inte så mycket så jag inte hinner slappa endel.


Det var inte igår...

Oj vad längesen det var jag blogga nu. Men det händer ju inte så där jätte mycket just nu. Jobbar mest. Men ska väl försöka sammanfatta vad som hänt sen senast. Just ja jag har ju bara jobbat sedan sist :P
Nej det var inte riktigt sant. Jag och bästan Kombon har ju varit på



Och tittat på dessa Snyggingar

Brolle är förövrigt min framtida äkta man!!

Det var en liten uppdatering i vad som händer i mitt liv. Som sagt massa jobb och lite nöje då och då.