Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Hmm detta var svårt. Jag vet inte riktigt vad för killar jag faller för. Det finns ju så många fina pojkar här i världen. Men några saker som får mig att vända på huvudet en extra gång är

- Killar med tatueringar. Gärna mycket och stora tatueringar.
- Mörkhåriga killar gillar jag överlag bättre än blonda killar.
- Smarta killar är bland det sexigaste som finns. Kan vara där för Dr. Spencer Reid är så sexig!
- Killar med snygga kläder. Men vad snygga kläder är det kan jag inte svara på.
Ja det är väl några av dom saker som får mig att vända på huvudet en extra gång.
Några favoritkillar är ju helt klart


Dr Spencer Reid      Johnny Depp               Heath Ledger

Vilken lång dag!

Att det fortfande är torsdag har jag lite svårt att tro! Den här dagen verkar ju aldrig ta slut. Och nu vill jag bara ha fredag eftermiddag. Har tröttnat på den här veckan och jag vill ha helg!!

Fredag i morrn!!

Idag är det torsdag. Det kan vara min favorit dag på hela veckan. För då vet jag att i morgon är det fredag och då börjar helgen! Och i morgon blir det Fredagsöl. Ska bli riktigt trevligt att komma ut med lite vänner och dricka lite öl och bara ha det bra.
Det ända riktigt negativa med torsdagar är att då ska det ätas ärtsoppa med pannkaka. Men som tur så går jag ju inte i grundskolan längre så jag får bestämma själv vad jag ska äta!


Ser ju gott ut men låt dig inte luras!!

Men det är i morgon. Idag är det bara torsdag så idag ska det pluggas. Vad det ska pluggas det har jag ingen anning om. Vi har så gott som klara med bakgrunden och metoden. Vet inte alls vad vi ska göra idag. Men nåt hittar vi nog på.

Plugg hela dagen lång!

Idag blir det en heldag på uni. Masa plugg blir det idag. Men vi ska läsa så jag vet att jag kommer tycka att vi inte gör något. Jag vill skriva, annars känns det som att jag inte gör något. Men så är det ju så klart inte.

Ikväll blir det sexmästerimöte. Kul med nåt annat än plugg.
Och sen blir det ju så klart Grey's Anatomy! Veckans tv höjdpunkt!!

Ha det bra!!

Måndagslista en tisdag

Glömde bort att göra måndagslista igår så den kommer idag.

Tisdag: Ja plugga. Eller göra en list på vad vi ska plugga i veckan.
Onsdag: Plugga hela dagen lång. På kvällen blir det sexmästerimöte.
Torsdag: Ja men plugga känns som en kul grej. På eftermiddagen blir det paus i fikander med Camilla o Hanna.
Fredag: Pilotstudie och lite mer plugg. På kvällen blir det fredagsöl med lite trevligt folk.
Lördag: Inget planerat. Kanske fest på kvälle.
Söndag: Plugga. Känns ju väldigt kul...

Ja men det va nog min vecka. Mycker plugg men även en del kul grejer!

Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Hmm detta är ganska svårt. Jag har alltid haft en viss typ av killar som jag vänder mig efter men av nån anledning så är det inte såna jag blir intresserad av. Men gör en lista av vad jag vill ha ut av en kille

  • Jag gillar mörkhåriga killar, gärna svart hår.
  • Jag gillar killar med tatueringar och percingar. Gärna mycket tatueringar.
  • Jag gillar smarta killar. Killar som har något innanför pannbenet.
  • Jag gillar killar som får mig att le. Killar med humor är sexigt!!
  • Jag gillar killar som är lite bad. Eller jag tror jag gör det men egentligen är det nog inte så.
  • Jag gillar killar som Johnny Depp, Heath Ledger och Dr Spencer Reid

Vart är våren?

Vart är våren? Den kommer och tittar fram en dag eller två och sen börjar det snöa igen. Detta är verkligen inte okej. Jag tror på riktigt att det inte kommer bli vår i år! Jag är så trött på den här så det är inte sant åt det. Kan inte snön bara försvinna!

Ha det bra!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Detta var lätt! Jag vill ha vår, värme och sena kvällar.
Jag vill sitta ute i solen och äta glass och bara ha det bra.
Jag vill sitta på en uteservering och dricka en kall öl tillsammans med vänner.
Jag vill bara gå om kring och strosa i min nya snygga jeansjacka och snygga solglasögon och helt enkelt bara njuta.

Det vill jag ha mest av allt ljust nu!


Dag 4 – mitt senaste ragg

Oj. Vad menas egentligen med ett ragg? Ett hångel eller ska det vara mer? Nån man är intresserad av eller? Kan det vara någon man går och smyger på utan att han vet det? För det tänker jag ju inte tala om vem det är :P
Men senaste får väl vara en kille jag träffa på en fest för ett tag sen. Säger inte mer än så. Men det är ingen jag har nåt intresse av. Bara en kul grej liksom.

Oxford here we come!!

Idag är dagen äntligen här! Idag åker vi till Oxford!! Har gått så fort sen vi boka biljetterna. Tiden verkligen springer iväg. Hoppas dock att dagarna i Oxford går långsamt så vi hinner njuta av ledigheten. Ska verkligen bli skönt att komma bort från Örebro ett tag.



Ser ju ut att var ett ganska trevligt ställe!!

Ha det bra!!

Resfeber?

Nej inte direkt. Vilket jag borde ha med tanke på hur efter jag är om jag jämför med hur förbered jag brukar vara inför en resa. Men det löser sig nog. Men har lite saker som ska fixas i morrn.

- packa väskan
- diska och gå ut med soporna
- fixa matsäck
- fixa handväskan med att ha nära tillhands sakerna.
Det var nog allt tror jag. Hoppas bara jag inte glömmer nåt viktigt som typ pass eller pengar. Ska nog lägga fram det redan ikväll!

Ha det bra!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är helt klart våren eller försommaren. När det börjar bli så där härligt varmt som det kan vara i maj ibland.

Många har säkert sommaren som favorti årstid och visst sommaren är helt fantastisk. Men eftersom jag bor i en studentstad och dom flesta av mina vänner är studenter så åker alla hem under sommaren och det händer då inte så mycket här. Och jag brukar alltid jobba på sommaren.

Så försommare är min favorit. Varma vårkvällar med grilladmad, en kall öl och goda vänner. Det är vad jag längtar efter just nu. Och våren är verkligen på väg nu. Det är ljust och nästan lite små varmt ute. Eller när man står i lä och i solen då är det typ varmt och jag bara älskar det!!



1.a maj är verkligen starten för försommaren! Så jag tycker det kan bli valborg typ nu!

Mindre kul

I morgon ska jag åka till Oxford med två kompisar. Tyvärr blir det bara jag och en kompis som åker. Min trogna vapendragar stannar tyvärr hemma. Jätte tråkigt. Men hon måste göra det som känns bäst för henne. men det suger likförbanat att hon inte ska med. verkligen jätte tråkigt. Men jag tror vi kommer få en trevlig resa ändå.

Onsdag igen

Jag tycker att veckorna går så fort! Så nu är det onsdag igen. Sitter här hemma och dricker te och hoppas att halsen ska bli bättre. Om en stund blir det att åka till Uni och fortsätta med c-uppsatsen. Vi har varit riktigt diciplinerade för att vara vi. Vi har suttit på skolan varje dag och faktiskt jobbat. Kanske inte aktivit hela tiden. Men vem klara att sitta i 6 timmar och jobbar fokuserat hela tien?

I morrn åker vi äntligen till Oxford! Ska bli så kul att komma bort och se nåt nytt. Och så träffa fina Ida så klart!
Har fortfande massa saker som vi inte fixar. Buss, pengar, skriva ut biletter och massa andra saker. Är inte likt mig att inte ha koll på allt så jag är lite små stressad! Men det löser sig.

Ha det bra!

En person jag vill träffa just nu

Okej en person jag vill träffa just nu? Jag har gått och funderat på det här inlägget i flera dagar. Det är verkligen jätte svårt att komma på någon. Visst jag skulle kunna vara pretentiös och säga typ Hitler och be om en förklaring till varför han gjorde som han gjorde. Men det känns inte riktigt som jag.

Men en person jag skulle vilja träffa är ändå mig själv. Alltid mitt framtida jag. Jag om så där 20 år som kan tala om för mig vilka val jag har gjort och om det var rätt val eller inte. Vad jag ska göra annorlunda för att livet ska bli bättre och sånt. Så mitt framtida jag. Kim som 44 åring skulle vara intressant att träffa.

Nej nej nej!

Jag vägrar att bli sjuk nu! Det går bara inte. Har inte tid! Måste plugga fram till på onsdag och på torsdag åker jag ju till Oxford då kan jag inte vara sjuk. Men likförbanat är halsen helt förstörd. Den lyssnar uppenbarligen inte på mig. Blir att knapra halstabletter hela veckan och hoppas på det bästa. Men just nu känns det verkligen inte bra :(

Trött och seg!

Nej nu får det räcka för idag! Är trött i huvudet och seg i kroppen. Så nu stänger jag av datorn och lägger mig och läser istället.

Ha det bra!

Hemma igen

Hemma efter en dag på skolan. Vi fick inte överdrivet gjort idag med tanke på att vi glömde planeringspappret hemma. Inte bra med tanke på hur lite tid vi har på oss. Så i morrn får vi lägga i en högre växel.

Nu ska jag snart diska och plocka lite här hemma. Ska försöka hålla efter så det inte blir så jätte rörigt här hemma igen. Men det är ju så tråkigt att diska och städa. Finns verkligen inget värre!
Vill hellre planera Oxford resan och kolla på dålig tv. Men men är väl bara att göra det så det blir gjort!

Ha det bra!

Veckans att göra!

Måndagslist!
Måndag: Plugga som en idiot!
Tisdag: Plugga som en idiot!
Onsdag: Plugga som en idiot!



Torsdag: Åka till Oxford och hälsa på Ida!!!
Fredag: Turista i Oxford, dricka billig öl och låtsas vara kulturell.
Lördag: Turista i London.
Söndag: Åka hem från Oxford.

Så halva den här veckan kommer nog bli helt fantastiskt bra. Men vi får börja med en ganska så seg vecka med massa plugg. Men om vi pluggar duktig i början av veckan så behöver vi inte få så mycket bakläxa nästa handledarträff!

Ha det bra!

Attt inte räcka till

Känns ibland som att jag att jag inte räcker till. Räcker inte till för mig själv, räcker inte till för mina vänner. Känns som att allt jag gör blir halvgjort. Som att det inte är nog. Jag försöker säga att det ordnar sig, säga att allt löser sig. Försöker avar den starkare. Men ibland behöver jag få vara liten och svag, få vara den som får höra att det löser sig. Slippa vara den som fixar allt. Få vara den som får saker fixade åt sig. Men så kommer det nog aldrig bli. Jag har alltid varit den som fixar, den som ordnar, den som säger att det löser sig. Men jag vill ha någon som säger att det löser! Någon som ger mig en kram och ser till så alla mina problem försvinner.

Tankar i natten

En kompis frågade mig vad som var bäst: att ha ett förhållande eller att vara singel?
Och ska jag vara ärlig så vet jag verkligen inte vad som är bäst. Visst det är helt fantastiskt att ha någon att tycka om, att ha någon att komma hem till, att ha någon att sakna, att ha någon som alltid sätter en i först rummet och att altid ha någon att ring till när det är jobbigt.

Men det är ganska så bra att vara singel också. Slippa ha någon att ta hänsyn till, slippa att sätta någon annan i första hand, kunna fokusera på sig själv, slippa dela tvn med någon annan. Att kunna helt och fult fokusera på sig skälv och bra ta hand om sig själv. Det är ändå ganska skönt att vara singel!

Just nu vill jag ha någon att värma tårna på men dom blir nog snart varma av sig själva och då klara jag mig bra själv igen!!

Kanonstaden

Sitter hemma hos mamma o pappa, hemma i Karlskoga. Eller kanonstaden, kallas väl så eftersom Alfred Nobel typ bodde här. Men det med att han bodde här är faktiskt lite överdrivet. Mend det kan vi ta en annan gång.

Ikväll blir det inflyttningsfest hos en kompis. Ska bli trevligt. Min vanliga vapendragare befinner sig i Göteborg, men hade turen att få med mig en annan kompis ikväll så det blir säkert trevligt. Ska bli kul att träffa lite nytt folk. Är ju alltid samma gamla sälar på våra fester. Inte för att det är några fel på dom sälarna. Skulle till o med säga att dom är toppen bra!

Nej nu ska jag gå och slöa i soffan med en bok. Skönt att slippa läsa kurslitteratur måste jag säga!

Ha det bra!

Tack för idag!

Har haft en mycket bra födelsedag! Fina vänner har varit här och ätit tårta och firat mig. I morrn åker jag hem till päronen. Var längesen jag var hemma nu. Jul senast tror jag.


Det är precis som att jag inte duger åt dig. "Ingen tjej vill ha mig, jag hittar aldrig nån". Är så trött att höra det där från dig. Du vet vad jag känner/har känt för dig. Men det är precis som att det inte räknas. Som att jag inte räknas. Fattar du inte hur extremt mycket det sårar!!

Grattis till mig!

Japp idag är det min födelsedag! Idag blir det tårtbak och tårtkalas för hela slanten!. Egentligen skulle en kompis hemmifrån komma men hon har blivit magsjuk så det vart inget med det. Men jag tror nog dagen kommer bli toppen bra en då. Även om det började så där med mögligt bröd. Får bli frukost och lunch på skolan.



Grattis till mig :D

Då var det igång igen :D

Så där ja! Nu är Grey's Anatomy äntligen igång igen! Kanske en av femmans bästa serier.



Men den absolut bästa går på sämsta tänk bara tid! Fredag nätter efter 00.00. Och serien är så klart Fringe! Alltså den har verkligen allt och lite till. Så eftersom femma vägrar visa min serie får jag helt enkelt streama den och kolla på den på min miniskärm. Men eftersom serien är så bra så gör inte det nåt att skärmen bara är 10,5".

I morrn är det min dag. Min födelsedag. Blir ett helt år äldre. Tänk vad tiden går fort!

Ha det bra!

Duktiga jag!

Oj vad duktig jag har varit idag! Har verkligen storstädat och tvättat. Har en maskin kvar i torktumlaren och en som ska in i torktumlaren sen är jag klar för idag. Då ska jag nog slänga ihop lite mat.
Typ så här avancerad orkar nog jag vara idag



Funderar om jag ska lyxa till morgon dagen med mat på skolan. Orkar inte fixa nån matlåda. Så jag ska nog unna mig mat på skolan i morrn. Man fyller ju bara år en gång om året.

Ha det bra!

Fortfande onsdag?

Oj vad lång den här dagen är! Har redan hunnit sitta på skolan att par timmar. Och vi har varit riktit produktiva idag. Skrivit en hel del! Känns som att vi är på rätt spår igen. Skönt det!

Resten av dagen ska gå åt att städa och tvätt. För i morgon är det min födelsedag. Fyller hela 24 år, börjar bli gamal. Och i morrn ska jag ha tårtkalas för mina vänner. Så det kommer massa folk hit. Ska bli trevligt. Och eftersom det kommer folk hit måste jag städa så jag inte behöver skämmas ögon ur mig åt mitt stökiga hem.

Ha det bra!

Mitt i veckan

Idag har det mitt i veckan. Halvvägs till den underbara helgen. Men jag har ju sagt att jag ska ta vara på vardagarna mer. Och det har väl gått så där. Måndagen var fantastisk i går inte så fantastisk. Men idag kommer nog bli en bra dag, det är ju permiär på Grey´s Anatomy :D Har längtat som bara den.

Idag blir det först några timmar på skolan. Mitt bröd var mögligt, yoghurten var nästan slut så jag ska nog köpa mig en macka på skolan annars kommer det nog bli en väldigt lång dag!

Ha det bra!

Sexmästerimöte

Hemma efter sexmästermötet. Kul att ha något annat att engagera sig i förutom plugg. Vi är även ett trevligt gäng som planerar fester inom våran sektion på universitetet. Är mycket planer på gång för våren och hösten ska vi inte ens prata om den kommer bli grym!!

Nu ska jag snart äta lite kvällsmat och bara glo på dålig tv hela kvällen. Är ju även premiär på Despret Houswifes ikväll så det blir nog det. Men först Halv åtta hos mig.

Ha det bra!

Bakläxa :(

Var på handledar träff idag för c-uppsatsen. Det var inte alls kul. Fick massa bakläxa som ska fixas till nästa vecka. Vilket är tajt om tid för att jag fyller år den här veckan och på grund av massa andra saker. Och nästa vecka ska vi bort och då blir det tajt om tid att hinna med nästa grej som vi ska göra. Men det löser sig.
Vårat motto är ju ändå: Bäst under press!!

Ha det bra!

Sol och fångelsång

Vaknade och hörde fågelsång och såg en strålande sol! Jag kommer få problem i sommar i min lägenhet. Solen ligger på hela morgonen och förmiddagen så jag misstänker att det kommer bli fruktansvärt varmt i min lägenhet. Och eftersom jag bor på bottenvåningen så känns det dum att sova med fönstret öppet. Men det löser sig. Nu njuter jag bara av att våren och sommaren är på ingång!

Ha det bra!!

Måndagsmys

Har haft en riktigt bra måndag! Började med lite plugg och en anmälan till Backen. Vad är då Backen? Jo man ska dricka 20 öl på 12 timmar. Varför? Ja det undrar jag med egentligen. Men jag ska testa och se hur det går. En kul grej helt enkelt.

Nu på eftermiddagen/kvällen blev det en lång fika på Java med Camilla, Torsten, Ida och Tomas. Väldans trevligt med massa skitsnack. Om trolljägare och Huneybagers (vad vi tror är en mungo på svenska, detta är dock inte helt utträtt) och massa annat strunt. Vi har även åter igen sagt hej då till Ida, men vi träffar henne om 1,5 vecka igen så det blir inte ett så långt hej då!

På vägen till bussen träffa jag mitt ex. Vi var tillsammans i 5,5 år innan jag gjorde slut. Var ganska trevligt att träffa honom. Men det känns konstigt och är väldigt stelt. Men det kanske blir bättre med tiden om vi lyckas hålla kontakten. Jag har velat det men nu vet jag inte om jag vill det längre på grund av saker som har hänt. Men den som lever får se vad som händer.

I morgon har jag och Camilla handledarträff det ska bli spännande och se vad dom tycker om det vi har skrivit. Hoppas inte allt är bortkastat iallafall.

Ha det bra!!

Måndag igen!

Så var det återigen en ny vecka, helgen är över och vardagen är här igen. Helgerna är verkligen det jag lever för. Men jag ska försöka ändra det tänket. Även vardagarna kan vara fulla av äventyr och vara helt fantastiska. Jag menar det finns ju så många fler vardagar än helgdagar så jag borde nog lära mig att uppskatta dom mer, för att uppskatta mer av livet liksom.

Oj nu har jag filosoferat färdigt! Idag blir det plugg och sedan fika på stan. Se även måndagar kan vara bra!!

Ha det bra!!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Tycker att det är på tiden att jag berättar lite om mig själv!

  • Jag heter Kim, är döpt efter en hund som min mamma träffade när hon väntade mig och tyckte då att det var ett praktiskt namn för det funkar ju på både tjejer och killar.
  • Jag läser till lärare, sista terminen till och med. Tycker det ska bli spännande att komma ut och arbeta. Dock ser jag inte läraryrket som ett kall utan mer som ett yrke som jag kommer hata och älska.
  • Jag har inga fobier eller är egentligen inte rädd för nåt. Inte ormar, spindlar eller möss. Ogillar höjder men är inte direkt höjdrädd.
  • Jag ÄLSKAR potatis. Skulle nog äta det varje dag om det inte tog så lång tid att till laga. Älskar potatis i alla former och färger! Det är nog därför jag aldrig klarar av att äta efter GI metoden. Potatis är min favorit kolhydrat!
  • Jag kan spela sällskapsspel hela nätterna om nån vill spela med dig. Favoriten är frågespel men spelar det mesta!
  • Jag är grym på att laga mat. Men hatar att diska så ofta har jag för mycket disk för att kunna laga mat. Väldigt dålig kombination.
  • Jag cyklar hellre än går när jag ska nån stans. Tror det har att göra med att jag är ganska rastlös och att gå tar för lång tid. Hinner liksom tröttna på vägen.
  • Ska jag festa (vilket händer lite för ofta just nu) så dricker jag helst öl. Så ska du bjuda mig på nåt på krogen är den en god öl som gäller.
  • Jag älskar skor. Fina skor med högklack. Problemet är bara att jag inte kan gå i högklackat. Vilket är konstigt att jag aldrig har lärt mig med tanke på att jag bara är 158 cm lång.
  • Jag kan inte gå och lägga mig utan att borsta tänderna. Det går bara inte. Måste, måste borsta tänderna innan jag går och lägger mig!

Och till sist en bild på mig. Denna bilden tog på festen jag var på i lördags så det är väl typ så här jag ser ut.



Ha det bra!!

Vilken överraskning!!

En kompis till mig, Ida, är i England och plugga den här terminen. Jätte kul för henne trist för oss! Sen förut idag kom hennes pojkvän och knacka på dörren och när jag står och pratar med honom vem titta då fram runt hörnet? Jo Ida!! Blev så glad så jag visste inte till mig! Har inte träffat henne på typ två månader och nu kommer jag få träffa henne om knappt två veckor igen då jag, Camilla o Torsten ska iväg och träffa henne. Vi ska även hinna med en fika i morrn också, innan hon åker igen på onsdag :(

Det kanske bästa av allt var att jag fick vara med och lura Camilla och Torsten. Oj vilken super dag det här blev. Började med trist städning och sen blev den bara super bra! Längtar tills vi ska åka till England och Oxford. Livet är ganska så bra just nu måste jag ju säga!!

Ha det bra. Det har jag :D

Vem är jag?

schemat

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – mitt senaste ragg.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Kommer använda mig av dom är blogg tippsen när jag får idé torka eller när det helt enkelt inte händer så mycket i livet.

Städa står på schemat

Idag ska det städas, kanske till o med storstädas. För det ser för jävligt ut här hemma! Men jag hittade den här bilden och jag tycker den är ganska talande



För det finns absolut inget tråkigare än att städa! Det är verkligen bortkastad tid. Och min tid är ganska dyrbar så jag har oftast bättre saker för mig än att städa. Men idag får jag nog göra ett undantag och sätt lite tid åt sidan åt denna fruktansvärt tråkiga syssla!

Ha det bra!

Tankar som snurrar runt

Det finns ingen som sårat mig så mycket som du. Du är den jag den sista jag trodde skulle göra mig så illa.
Jag vill fortfarande ring dig ibland. Men det gör för ont. För ont för att ens orka tänka på än mindre prata om.
Trodde aldrig det skulle bli så här mellan oss. Trodde mer om dig än så här.
Du har sårat mig nåt ofantligt mycket!! Du kommer aldrig mer att vara en del av mitt liv. Och det är helt och hållet ditt fel. Helt och fult din förlust!! Jag var alltid mycket bättre än dig, den bättre av oss två.


Ytterliggare en dag är över

Hemma igen efter en trevlig kväll. Var på fest (nykter hör och häpna!), mycket folk och bra musik.
Kollade även på melodifestivalen. Blir tokig på folk som sitter och pratar under bidragen och säger men vi har ju redan hört låtarna. Nej alla har inte hört låtarna för jag har ett liv och sitter inte hemma varje lördag!! Men har nog hört typ alla låtarna och det är ju samma skit alltihop. Jag brukade gilla melodifestivalen men det har tyvärr börjat tappa sin charm. Visst låten som vann var väl okej, inte min musiksmak men den kanske funkar i resten av Europa vad vet jag.

I morgon ska jag städa min tokstökiga lägenhet. Luktar lite halv skumt här ju just nu. Men det gör inget för jag älskar mina 22 helt fantastiska kvadrat!

Nu blir det ett avsnitt Criminal minds innan jag ska krypa ner i sängen.

Ha det bra!!

Rolig tävling!!

Tänkte tippsa om en rolig tävling som det även verkar finnas goda vinst chanser i. Och sen en väldigt trevlig blogg att läsa också!

Tävlingen hittar du här!
Här nedan ser du alla fina priser som  finns att vinna och även sponsorerna.







Gör som jag och var med och tävla!!

Blir inte alltid som man tänkt sig

Kvällen igår var trevlig. Trevliga vänner, roliga lekar som gör att vi känner varandra bättre än vad vi kanske borde :P Känns även i huvudet idag att jag hade roligt igår. Jag behöver verkligen en nykter helg. Men vet inte när jag ska få in det. Första helgen i april kanske?

Ha det bra!!

Bortse gärna från mitt förra inlägg. Det är sånt som händer när man är full och lite deppig. Men idag är en ny och bättre dag!

Hatar det!!

Hatar att jag tänker på dig! Hatar att det är dig jag vill ha hos mig! Hatar att jag önskar att du ska smsa mig! Det skulle verkligen inte bli så här! Hatar att jag inte kan sluta tänka på dig! Kan du inte bara försvinna ur mitt huvud!!

Då börjar helgen!

Så där ja! NU börjar äntligen helgen! Idag har vi varit duktiga och skrivt på c-uppsatsen så vi har verligen gjort oss förtjänt av helg.

Ikväll blir det som sagt fest. Ska nog ställa in några öl på kylning.

För att gör det hela ännu bättre så skiner solen och snön smälter! Är verkligen vår i luften. Hoppas det snart börjar komma upp lite krokusar för det är verkligen vår!


"Dom sticker upp ur snön som Krokusar!!""

Ha det bra!!

Dagens plan

Underbara fredag är här! Har precis ätit frukost så nu ska jag koka couscous till lunchen. Dagen fortsätter sedan med att par timmars plugga på Uni. Vi ska skiva 2.5 sida innan vi får ta helg och det kommer vi säkert fixa.


Ja för plugga är ju kul...

Ikväll därimot så blir det fest! Och det är kul. Framförallt med mina vänner för dom är dom bästa i hela vida världen! Så ikväll går vi all in och festar loss hela natten lång!!

Alla andra gör det ju

Okej alla andra gör det ju så då ska väl inte jag vara sämre. Har säkert startat hundra bloggar. Men oftast tröttnar jag. Ska dock försöka hålla den här bloggen vid liv. Jag kommer skriva om sånt som jag tycker är viktigt, sånt som berör mig eller sånt som stör mig. För jag är åttitalist och alla vet ju att åttitalister är dom största bekräfelse juniks och då är väl en blogg ett bra sätt att få denna bekräftelse.


Ha det bra!